in

Amacom exclusief distributeur van Flexson in de Benelux

Amacom, The Amazing Company lanceert een nieuwe samenwerking met het merk Flexson. De Britse accessoire specialist is volledig gericht op het maken van hoge kwaliteit accessoires voor Sonos.

Met ingang van heden zal Amacom als exclusief distributeur van Flexson in de Benelux optreden en de inkoop, verkoop en distributie van de Sonos-accessoires verzorgen.

Hoogwaardige accessoires voor Sonos

De deskundige productontwerpers van Flexson zijn Sonos-liefhebbers en bedenken innovatieve en praktische oplossingen om gebruikers van Sonos te helpen meer uit hun draadloze geluidssysteem te halen. Flexson creëert de perfecte set-up voor Sonos met een reeks premium accessoires, waaronder muurbeugels, tafelstandaards, vloerstandaards en kabels. Alle producten van Flexson zijn eenvoudig te monteren én te gebruiken.

Bas Janssen over de nieuwe samenwerking met Flexson: “Ik ben erg verheugd over de nieuwe samenwerking en zie de producten van Flexson als een mooie toevoeging aan ons assortiment. De accessoires van Flexson complementeren de speakers van Sonos; ze zijn praktisch en zien er ook nog eens strak en modern uit.”

Amacom biedt haar partners een aantrekkelijke range met Sonos-accessoires en ziet de samenwerking met Flexson met veel vertrouwen tegemoet.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Talent gezocht. Meld jezelf of een collega aan ✨

ACM: snelle uitrol glasvezelnetten die diverse internetaanbieders toelaten leidt tot voldoende concurrentie