in

Amacom exclusief distributeur ShiftCam in Benelux

Onlangs heeft Amacom haar portfolio uitgebreid met het innovatieve Amerikaanse merk ShiftCam. Begin 2017 werd ShiftCam opgericht vanuit de missie en drive om mobiele fotografie opnieuw uit te vinden en nog eenvoudiger, compacter en completer aan te bieden.

De afgelopen tien jaar zijn mobiele fotografie en videografie uitgegroeid tot een belangrijke trend in storytelling, zowel op persoonlijk als professioneel niveau. De oprichters van ShiftCam merkten deze mobiele ontwikkeling in een vroegtijdig stadium op en hebben zichzelf ten doel gesteld om met ShiftCam de meest naadloze overgang van smartphone naar professionele camera mogelijk te maken.

Amacom verzorgt de dagelijkse inkoop, verkoop en distributie van het merk ShiftCam in de Benelux.

Sharing memories

De oprichters van ShiftCam zijn van mening dat de mogelijkheid om de perfecte foto te maken voor iedereen toegankelijk moet zijn, niet alleen voor professionals. Met een reeks producten die mobiele fotografie verbeteren, kan iedereen nu gewoon via zijn mobiele apparaat dierbare herinneringen op een creatieve en professionele manier vastleggen.

SnapGrip; Grip, snap, shoot

Het SnapGrip-systeem bestaat uit een SnapGrip, de SnapLight LED-ringverlichting en het SnapPod-statief die allemaal magnetisch aan elkaar kunnen worden bevestigd. Elk onderdeel kan afzonderlijk, samen en in elke combinatie werken. SnapGrip is een draagbare, lichtgewicht compacte handgreep, dock en oplader waarmee gebruikers snel, veilig en eenvoudig opnames kunnen maken op een smartphone. SnapGrip werkt met vrijwel elke smartphone en is MagSafe-compatibel.

ProGrip; comfort, power, stability

ProGrip is een ergonomische greep met batterij die uw smartphone verandert in een professionele camera in slechts enkele seconden. Met een ingebouwde ontspanknop, stabiele grip en draadloos opladen kunt u ervaren hoe het is om als een pro te fotograferen tijdens uw volgende avontuur.

Amacom biedt haar partners een aantrekkelijke range met diverse smartphone accessoires om mobiele fotografie naar het volgende niveau te tillen en ziet de samenwerking met ShiftCam met veel vertrouwen tegemoet.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Vijf voorwaarden voor een keuze voor de juiste verzendtool

Deze Valentijnsdag vooral bloemen in trek, ook toename in verkoop kunst en muziek en uitgaven bij restaurants