in

Questcontrol gaat samenwerking aan met Millenium Gaming equipment

Questcontrol, groothandel voor Gaming en PC-accessoires, is sinds kort officieel distribiteur van het Franse Gaming merk: MGG, voorheen bekend als Millenium Gaming.

Het assortiment van MGG bestaat uit Top Notch Gaming monitoren, PC Gaming laptops en Gaming desktop computers. Daarnaast levert MGG ook High-end PC Gaming accessoires zoals muizen, toetsenborden, headsets en muismatten. Questcontrol en MGG hebben een distributiecontract gesloten voor de exclusieve verkoop in de Benelux.

Het uithangbord van Millenium zijn hun High-end Gaming monitoren

Millenium MGG is in 2002 begonnen als een dedicated Hardcore Gaming en E-sports nieuwssite. Op dit moment is het de #2 Gaming website in Frankrijk en #1 website gewijd aan esports. Door de jaren heen hebben zij hun expertise gebruikt voor het opzetten van hun eigen E-sports team in Games zoals LOL, WoW, CoD en Starcraft. Millenium is een van de meest succesvolle Esport Clubs in Frankrijk geworden met titels op LOL, WoW, CoD, Starcraft. De grootste Franse pro-spelers waren voormalig Millenium spelers zoals Gotaga, Zerator en Yellowstar.

Daarnaast begon Millenium in 2018 met het produceren van een eigen line-up in Gaming accessoires. Het ontwikkelen van de Gaming accessoires is altijd in samenwerking gegaan met experts uit de industrie en naar aanleiding van ervaringen van gebruikers binnen de Gaming community. Het uithangbord van Millenium zijn hun High-end Gaming monitoren.

Dankzij de aanwezigheid op grote Esports evenementen en het sponsoren hiervan is MGG bekend geworden binnen de Esport Scene. Toernooien van Games zoals League of Legends en Valorant worden geregeld gespeeld met muizen, toetsenborden en Headsets van MGG. Dankzij de feedback van de community tijdens deze toernooien en de samenwerking met experts worden alle producten verder doorontwikkeld.

www.questcontrol.net

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

DigiTest: Sennheiser CX True Wireless earbuds review

Nederland duikelt uit top 10 in Digital Quality of Life index