in

Turtle beach kondigt VelocityOne Race voor Xbox & Windows PC aan

Geef gas en schakel naar een nieuwe realistische versnelling

Turtle Beach heeft vandaag een nieuwe toevoeging aan de bekroonde reeks simulatieproducten aangekondigd: de Turtle Beach® VelocityOne™ Race. Dit baanbrekende racestuur is ontworpen voor Xbox en Windows PC door de meermaals bekroonde VelocityOne simulatiegroep en zorgt ervoor dat jij steeds weer pole position pakt en als eerste de geblokte vlag ziet wapperen.

“Onze VelocityOne simulatieproducten domineren nu al de flight sim accessoiremarkt. We kunnen niet wachten om de Turtle Beach catalogus nog verder uit te breiden door hetzelfde ultrarealisme en hoogwaardige simulatieprestaties naar de racingwereld te brengen.”, zegt Cris Keirn, Interim CEO en SVP of Global Sales bij Turtle Beach Corporation.

Racing sim fans met een oog voor snelheid kunnen gebruik maken van de high-fidelity direct-drive force feedback via de unieke K: Drive™ motor in de VelocityOne Race, die zorgt voor een krachtige respons, maar met genoeg soepelheid in het sturen om passend te reageren op in-game gebeurtenissen. De aluminium pedalen en Dynamic Brake Tek™ load-cell remmen simuleren levensechte remprestaties. Coureurs kunnen ook hun telemetrie in real-time bekijken in ondersteunde racing games en controls aanpassen via het geïntegreerde Race Management Display™. Met de Tuner Companion App en de aanpasbare knoppen maak je de VelocityOne Race ook helemaal eigen. Een handgestikt lederen stuur zorgt voor meer realisme en een betere grip, terwijl je met de Mag-Shift™ paddle shifters snel, betrouwbaar en consistent schakelt. Bovendien zorgen twee extra analoge paddles met magnetische Hall Effect sensoren voor een nauwkeurige bediening van de koppeling en handrem.

VelocityOne Race is vanaf 26 februari 2024 verkrijgbaar. Ga voor meer informatie over VelocityOne Race en de nieuwste producten en accessoires van Turtle Beach.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Nieuwe reeks pc-accessoires NACON nu verkrijgbaar

Audio-Technica nodigt fans uit om limited edition van de ATH-M50x en ATH-M50xBT2 hoofdtelefoons te ontwerpen