in

Audio-Technica nodigt fans uit om limited edition van de ATH-M50x en ATH-M50xBT2 hoofdtelefoons te ontwerpen

Vanaf vandaag opent Lab M50x haar deuren voor het grote publiek om samen met drie panelleden het definitieve winnende ontwerp te selecteren.

Audio-Technica nodigt zijn fans uit om de limited editions van de ATH-M50x (bedraad) en ATH-M50xBT2 (draadloos) hoofdtelefoons voor 2024 te ontwerpen.

Vanaf vandaag tot 24 januari kunnen fans deelnemen aan het interactieve Lab M50x. Hierbij kunnen ze kleuren selecteren voor vier verschillende componenten, de afwerking kiezen (effen kleur of metallic) en hun creatie een naam geven.

De ingezonden ontwerpen worden zorgvuldig onderzocht door een gerenommeerd panel van juryleden, waaronder Hiroyasu Suzuki, projectmanager van de ATH-M50x, Yutaro Kumagai, hoofdontwerper bij YONENOI DESIGN en Grace Aberhart, basgitariste en superfan van de M50x. Het trio onthult op 26 januari de drie favoriete ontwerpen op de sociale mediakanalen van Audio-Technica en nodigen het publiek uit om te stemmen op het winnende ontwerp. Op 1 februari wordt het gekozen ontwerp onthuld.

Sinds 2012 heeft Audio-Technica 11 limited editions uitgebracht, met kleuren variërend van Ice Blue tot Metallic Red. Elk model is beschikbaar zolang de voorraad strekt. Sommige fans slagen erin om alle kleuren aan hun collectie toe te voegen. Voor het eerst kunnen mensen vier verschillende kleuren toevoegen aan de M50x en M50xBT2. De modellen van 2024 zijn dus echt uniek.

De ATH-M50x werd uitgebracht in 2014 en is gebaseerd op de originele ATH-M50. Deze hoofdtelefoon kreeg al snel een uitstekende reputatie voor zijn gebalanceerde geluidsprofiel, robuust ontwerp en toegankelijke prijs. De M50x is de favoriete hoofdtelefoon van contentmakers, met wereldwijd meer dan 2 miljoen verkochte exemplaren. In 2018 werd een draadloze versie van deze hoofdtelefoon ontwikkeld, met hetzelfde veelgeprezen en kenmerkende geluid. In 2019 werd de hoofdtelefoon verder verbeterd op basis van feedback van fans en lanceerde Audio-Technica de ATH-M50xBT2.

Het winnende ontwerp van Lab M50x wordt in september 2024 uitgebracht. Hetzelfde ontwerp zal verkrijgbaar zijn voor zowel de niet-draadloze (ATH-M50x) als draadloze (ATH-M50x BT2) versies van de hoofdtelefoon.

Vanaf vandaag tot 24 januari kunnen fans deelnemen aan het interactieve Lab M50x.

En…fun fact: volg onderstaande stappen om kans te maken op de limited-edtion 2024 ATH-M50x of ATH-M50xBT2

  • 🎨 Ontwerp jouw ideale M50x-hoofdtelefoon op de Lab M50x-website
  • ⬇️ Download je ontwerp
  • ↪️ Deel je ontwerp op social media met #MyM50x2024
  • 🎊 Maak kans om bij de 10 winnaars wereldwijd te zijn (bekendmaking vóór 24 januari 2024)

Alle details over de giveaway zijn ook te vinden op de M50x Lab-website.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Turtle beach kondigt VelocityOne Race voor Xbox & Windows PC aan

WINACTIE: Ody II stille draadloze toetsenbord- en muisset