in

WINACTIE: Ody II stille draadloze toetsenbord- en muisset

De stille toetsen en knoppen laten je in rust werken en dus geen gedoe met kabels – volledig draadloos met de handige USB-ontvanger. Het toetsenbord is meer dan typen, met handige mediaknoppen en een aan/uit-schakelaar voor batterijbesparing

WINNEN! Like & deel de Ody II (stille draadloze toetsenbord- en muisset)

Trust geeft via Digitailing 1 exemplaar weg… Wat moet je doen om kans te maken? Like Trust op Facebook of Instagram en deel dit bericht via je Social Media + mail je naw gegevens en waarom JIJ deze prijs moet winnen naar redactie@digitailing.nlDeelnemen kan tot vrijdag 26 januari 2023, met de winnaars wordt persoonlijk contact opgenomen.

Laten we productief worden

Lawaai is uit, stilte is in… Dit draadloze toetsenbord- en muisset heeft stille toetsen en knoppen, zodat je gemakkelijk kunt werken zonder jezelf en de mensen om je heen te storen. Klaar om te genieten van je meest productieve werkdagen tot nu toe?

Typen, verhoogd

Wij geloven er heilig in dat productiviteit en comfort hand in hand gaan. Instelbare cursorsnelheid (800-1600 DPI) helpt je de perfecte snelheid te vinden om je werkzaamheden mee aan te pakken, terwijl zwevende onopvallende toetsen en een verstelbare typhoek de hele dag comfort bieden voor werken zonder pijn.

Draadloos wonder

Geen vervelende kabels die in de weg zitten – dit volledig draadloze toetsenbord geeft je alle flexibiliteit die je nodig hebt tijdens het werken. Met een handige USB-ontvanger, magnetisch en op te bergen in het toetsenbord, sluit je hem eenvoudigweg aan op jouw laptop of pc en aan de slag.

Het toetsenbord dat het allemaal doet

Dit toetsenbord is voor zoveel meer dan alleen typen. Met gemakkelijk toegankelijke media en sneltoetsen kunt u met één druk op de knop bepalen wat u nodig hebt. Bovendien heeft het toetsenbord zelfs een handige aan/uit-schakelaar, zodat u de levensduur van de batterij zo lang mogelijk kunt verlengen!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Audio-Technica nodigt fans uit om limited edition van de ATH-M50x en ATH-M50xBT2 hoofdtelefoons te ontwerpen

De voordelen van een refurbished Apple Watch