in

De voordelen van een refurbished Apple Watch

Naast refurbished telefoons worden er tegenwoordig ook steeds meer tablets en smartwatches verkocht. Het vertrouwen van refurbished apparaten groeit en daardoor wordt het aanbod breder.

Waarom is de smartwatch zo populair?

Hoewel smartwatches tien jaar geleden nog ondenkbaar waren in ons leven heeft vandaag de dag een groot gedeelte van de Nederlandse bevolking er een om de pols. Een smartwatch biedt veel mogelijkheden zoals draadloos betalen, het ontvangen en versturen van berichten, bedienen van vele Apps maar het wordt vaak gebruikt voor gezondheidsdoeleinden. Zo kan een nieuwe Apple Watch je leven redden door bijvoorbeeld een hartaanval te detecteren. Een Apple Watch kan een sportief leven perfect ondersteunen. De slimme smartwatch kan namelijk perfect bijhouden hoeveel calorieën je verbrandt, hoeveel stappen je zet, wat je hartslag is en veel meer.

Voordelen van een refurbished Apple Watch

Ben je nog niet overtuigd om te kiezen voor een refurbished Apple Watch? Bekijk dan de voordelen! In deze vergelijking wordt een refurbished Apple Watch vergeleken met een nieuwe.

 

  • Prijs: uit onderzoek is gebleken dat de prijs de grootste reden is om te kiezen voor een refurbished Apple Watch. Door simpel voor een refurbished device te kiezen kan de prijsbesparing tot wel tweehonderd euro opleveren. Wanneer je bijvoorbeeld een refurbished Apple Watch 8 wilt kopen kan je deze al voor minder dan 320 euro kopen, tel uit je winst!
  • Garantie: bij het kopen van een Smartwatch is de prijs zeker niet belangrijk. Helaas zijn er ook anno 2024 nog veel webshops die zich niet altijd keurig aan de regels houden. Het is daarom erg belangrijk om te kijken bij welke partij je een Smartwatch wilt gaan kopen. Let bij het kopen altijd goed op de garantie. Zo loopt de garantie erg uiteen, de ene partij geeft 6 maanden en de andere partij geeft 2 jaar, zelfs op de accu. Zo koop je als voorbeeld een refurbished Apple Watch met 2 jaar garantie bij Partly. Met een garantie over zo lange periode ben je verzekerd van een goede aankoop, bij eventuele problemen kan je altijd aanspraak maken op je garantie.
  • Reviews: wanneer je zeker wilt weten dat een partij ook waar maakt wat de partij belooft, controleer de reviews. De reviews laten precies zien hoe het bedrijf om gaat met problemen en hoe klanten worden behandeld. Bekijk je de reviews van Partly? Dan zie je dat zij ruim 5000 reviews hebben met een 8,9 gemiddeld. Ruim 96% van de klanten beveelt het bedrijf aan!
  • Milieu: een aspect wat steeds belangrijker gaat worden is het milieu. Helaas worden er ook nog veel nieuwe devices gekocht waardoor kostbare grondstoffen steeds verder opraken. Door voor refurbished te kiezen bespaar je deze grondstoffen en geef je de Smartwatch een tweede leven! Draag ook jij een steentje bij?

Twijfel je nog over refurbished?

Ben je na het lezen van dit artikel nog niet overtuigd om te kiezen voor een refurbished apparaat? Dan is het zeker te adviseren om je eens te verdiepen in de refurbished branche. Bekijk video’s van het refurbished proces, verdiep je in de kwaliteit van de devices en lees veel beoordelingen zodat je een goed beeld opbouwt van de branche en een weloverwogen keus kunt maken.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

WINACTIE: Ody II stille draadloze toetsenbord- en muisset

ERAZER voorziet huidige aanbod gaming-laptops van de nieuwste generatie Intel Core-processoren