in

WINACTIE: Lyra muis en toetsenbord van Trust

Multitasken wordt nu wel heel makkelijk: compact en comfortabel werken met de nieuwe Lyra muis en toetsenbord – Met de toenemende vraag naar kleinere, multi-connectiviteitsapparaten, lanceert Trust de Lyra. Beschikbaar in zowel toetsenbord- als deskset (muis en toetsenbord).

De Lyra speelt in op de consumentenbehoefte door een compact, draadloos product aan te bieden met tal van extra functies.

WINNEN! Lyra muis en toetsenbord van Trust

Wat moet je doen om kans te maken? Like Trust op Facebook of Instagram en deel dit bericht via je Social Media + mail ons je naw gegevens en waarom JIJ deze prijs moet winnen naar redactie@digitailing.nl. Deelnemen kan tot vrijdag 21 april 2023, met de winnaar wordt persoonlijk contact opgenomen. ~ We feliciteren Anja van Zundert met de gewonnen prijs ~

Met de mogelijkheid om draadloos tot drie apparaten tegelijk te verbinden via een enkele USB-ontvanger of Bluetooth®, kunnen gebruikers gemakkelijk schakelen tussen hun desktop, laptop en tablet door middel van speciale knoppen. Er is ook rekening gehouden met de mogelijkheid om productief en overal te werken, met ondersteuning voor de besturingssystemen Windows, iOS, iPadOs, MacOS, Android en Chrome OS. Bovendien kan de ingebouwde oplaadbare batterij tot 6 maanden meegaan en biedt deze de mogelijkheid om op te laden tijdens het werken.

Verder heeft de Lyra, in lijn met Trust’s duurzaamheidsstrategie, een milieuvriendelijk ontwerp die tot 85% is gemaakt van gerecycled plastic en deze wordt geleverd in een 100% plasticvrije FSC®-gecertificeerde verpakking, waardoor het past in de groeiende lijn van betaalbare groene Trust-producten. Met een compacte vorm en toetsen in een laag profiel, vergelijkbaar met een laptop, is de Lyra ideaal voor thuiswerken, op kantoor of onderweg. De deskset bevat ook een kleine en symmetrische muis die geschikt is voor zowel linkshandige als rechtshandige gebruikers en gemakkelijk in een laptoptas past.

Extra functies:

  • 3 niveaus in hoogte verstelbare rubberen voetjes voor het toetsenbord
  • 12 makkelijk toegankelijke multimediatoetsen
  • Aan/uit-schakelaar om batterijduur te verlengen
  • 10 meter draadloos bereik
  • Aanpasbare cursorsnelheid voor de muis (tussen 800-1600 DPI)

Momenteel is de Lyra verkrijgbaar in het zwart (andere kleurenversies zijn beschikbaar in Q3). Het Lyra draadloos toetsenbord nu te koop voor een consumentenadviesprijs van €34,99, en de Lyra draadloze toetsenbord-en muisset heeft de consumentenadviesprijs van €49,99.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Hoe meet je internetsnelheid en hoe snel moet het internet thuis zijn?

Philips TV & Sound-producten winnen vier Red Dot 2023 Product Design Awards