in

DigiTest: Sennheiser CX True Wireless earbuds review

Sennheiser heeft 75 jaar ervaring in audio technologie in deze earbuds gestoken. Dat klinkt in ieder geval al goed en dan hebben we ze nog niet eens in onze oren gehad.

Het streven was om een helder geluid te combineren met diepe bassen dat daarnaast gemakkelijk aan te passen is naar eigen voorkeuren. Een ergonomisch ontwerp en draagcomfort gecombineerd met eenvoudige bediening om een eersteklas luisterervaring te bieden voor thuis, op het werk of onderweg… de vraag is is dat gelukt?

Design

Het strakke ergonomische zwarte design met subtiele logo spreekt me erg aan, maar vaak is het probleem dat de oordopjes bij mij net niet lekker zitten. Gelukkig heeft Seinnheiser daaraan gedacht en worden er vier verschillende formaten adapters meegeleverd. Kies de juiste die bij jouw oor past, en ze zitten als gegoten. Met de IPX4 spetter resistance hoef je ook niet bang te zijn in de regen gelukkig.

Bediening & opties

Met je vingers kan je eenvoudig de earbuds bedienen door te tappen, zo kan je telefoongesprekken aannemen of Siri en Google Assistant activeren. Uiteraard kan je ook het volume regelen, nummers pauzeren en skippen. Nadeel is wel dat je niet kunt switchen tussen audiobronnen. Dus luister je muziek via je laptop kan je geen telefoongesprek opnemen.

De passive Noice canceling (helaas geen active) zorgt ervoor dat omgevingsgeluid goed wordt gedempt en je muziek of telefoongesprek helder en duidelijk blijft. Dat heldere en duidelijke geluid wordt mede mogelijk gemaakt door Sennheiser’s TrueResponse omvormer. De bassen geven gewoon kippenvel, bizar hoe ze dat voor elkaar krijgen in zulke kleine earbuds. Wil je minder bass, dan kan je via de Smart Control App aan de gang met de ingebouwde equalizer.

Voor €129,00 heb je echte Sennheiser kwaliteit voor een super scherpe prijs.

Het meegeleverde oplaaddoosje (incl. USB-kabel) is ook mooi matzwart en past zo in je broekzak, deze biedt ook nog eens 2x 9 uur speeltijd waardoor de CX earbuds 27 uur mee gaan. Het feit dat de CX Bluetooth 5.2 compatible is zorgt voor een stabiele verbinding met je telefoon. Voor €129,00 heb je echte Sennheiser kwaliteit voor een superscherpe prijs.

Meer informatie over de Sennheiser CX True Wireless earbuds?

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiTest: Garmin Dash Cam 67W review

Questcontrol gaat samenwerking aan met Millenium Gaming equipment