in

DigiTest: Denon PerL Earbuds review

De Denon PerL oordopjes zijn een fascinerende mix van geavanceerde technologie en persoonlijke geluidsbeleving. Laten we eens kijken naar de belangrijkste aspecten van deze oordopjes, van ontwerp tot prestaties, en waarom ze een interessante keuze kunnen zijn voor audiofielen.

Gepersonaliseerd Geluid & bediening

De Denon PerL oordopjes onderscheiden zich door hun unieke vermogen om een geluidsprofiel te creëren dat specifiek is afgestemd op de gehoor sensitiviteit van de gebruiker. Dit betekent dat elk detail van de muziek uitzonderlijk helder, intiem en gebalanceerd wordt weergegeven. Deze technologie is gebaseerd op eerdere innovaties van Nura en biedt een indrukwekkende luisterervaring die de muziek tot leven brengt.

Dankzij de uitgebreide en responsieve touch-bediening op de disc-vormige earbuds, kunnen gebruikers eenvoudig de oordopjes bedienen. De touch-controls kunnen naar wens worden aangepast via de bijbehorende app, wat zorgt voor een persoonlijk en gebruiksvriendelijk bedieningssysteem.

Ruisonderdrukking en transparantie Modus

De Denon PerL biedt zowel actieve ruisonderdrukking als een transparantie modus, waarmee gebruikers snel kunnen schakelen tussen het blokkeren van externe geluiden en het toelaten ervan. Dit maakt ze geschikt voor verschillende omgevingen, van rustige luisterervaringen thuis tot gebruik in drukke openbare ruimtes. De ruisonderdrukking op de standaard Denon PerL is effectief tegen laagfrequente geluiden zoals verkeer en ventilatoren, maar de Pro versie biedt een verbeterde adaptieve ruisonderdrukking.

Pasvorm & ontwerp

De oordopjes worden geleverd met een tweeledig oortip-systeem dat een stabiele en comfortabele pasvorm biedt. Dit systeem, bestaande uit een binnenste oortip en een rubberen vleugel die in de buitenste oor schelp past, zorgt ervoor dat de oordopjes goed op hun plaats blijven zitten, zelfs tijdens intensieve activiteiten.

Wij vinden ze persoonlijk een fraaie matte (witte in ons geval) uitstraling hebben en met een A merk als Denon in je oor loop je zeker niet voor lul.

Smaken verschillen maar de omvang van de Denon PerL earbuds is fors te nomen. Wij vinden ze persoonlijk een fraaie matte (witte in ons geval) uitstraling hebben en met een A merk als Denon in je oor loop je zeker niet voor lul. Laten we ze wat minder discreet noemen dan andere populaire modellen zoals de Samsung Galaxy Buds 2 Pro of de Beats Studio Pro.

Gebruikservaring

Het installatieproces is eenvoudig en snel te voltooien met behulp van de Denon app, waardoor gebruikers snel aan de slag kunnen. De grote eindkappen bieden voldoende ruimte voor uitgebreide touch-bediening. Gebruikers kunnen eenvoudig volume aanpassen, muziek pauzeren of overslaan, en oproepen beantwoorden, allemaal via aanpasbare touch-controls. Hoewel er enkele standaardopties niet toegewezen zijn, biedt de app voldoende flexibiliteit om een persoonlijk bedieningsschema op te stellen.

Geluidskwaliteit & batterijduur

Het meest opmerkelijke aspect van de Denon PerL is hun gepersonaliseerde geluid. Het standaard geluidsprofiel is al best indrukwekkend, maar zodra het persoonlijke profiel is gecreëerd, komt de muziek tot leven met rijke, gedetailleerde klanken. Instrumenten en vocalen worden met ongebruikelijke helderheid en precisie gereproduceerd, wat zorgt voor een meeslepende luisterervaring.

De Denon PerL komt in twee modellen: de standaard versie en de duurdere Pro versie. De Pro versie biedt extra functies zoals multi-band EQ, multi-point pairing, verliesvrij audio met ondersteunde apparaten en ruimtelijke audio. Beide modellen hebben een batterijduur van respectievelijk zes en acht uur, met drie extra oplaadbeurten in de case.

Conclusie

De Denon PerL oordopjes zijn een interessante stap in de richting van gepersonaliseerde geluidsbeleving. De earbuds bieden een indrukwekkende luisterervaring die aangepast is aan de specifieke gehoor sensitiviteit van de gebruiker. Voor degenen die nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden van gepersonaliseerd geluid, zijn de Denon PerL zeker het proberen waard. Ze bieden een fraaie toekomst voor audiofielen maar ook sporters (de PerL’s zijn zweet resistent) die op zoek zijn naar een meer intieme en gedetailleerde persoonlijke muziekervaring.

Met een CAP van € 199,- voor het standaardmodel zijn de Denon PerL oordopjes goed uitgerust voor hun prijsklasse, hoewel de Pro versie een duurder prijskaartje heeft voor extra functies.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Na storting vakantiegeld massaal meer pakketten besteld: toename van 31 procent ten opzichte van normaal

Zyxel Networks lanceert alles-in-één router met uitgebreide cyberbeveiliging voor mkb