in

Copaco biedt volledig Micro Focus portfolio aan

Copaco en Micro Focus breiden per 1 juli de samenwerking uit door vanaf heden het volledige portfolio van Micro Focus aan te bieden.

Met deze toevoeging hebben de partners van Copaco toegang tot alle oplossingen die Micro Focus te bieden heeft om de infrastructuur van een organisatie te bouwen, te beheren, te beveiligen en te analyseren. De software helpt partners om de kloof tussen bestaande en opkomende technologieën te overbruggen en zo sneller te innoveren met minder risico.

“Klanten hebben steeds vaker behoefte aan een totaaloplossing.”

Bianca van Engeland, Business Director Software Solutions bij Copaco
“Met de toevoeging van Micro Focus aan het productportfolio biedt Copaco haar partners nieuwe en uitgebreide oplossingen aan voor al hun digitale transformatiebehoeften.
Het productportfolio van Micro Focus is een welkome versterking van onze value propositie en past dan ook perfect binnen onze visie van solutions selling waar het aansluit bij thema’s zoals security, datamanagement en Cloud.”

Jasper Wenselaar, Partner Business Manager bij Micro Focus
“Klanten hebben steeds vaker behoefte aan een totaaloplossing. Met Copaco als Value Added Distributeur en hun uitgebreide netwerk van partners, plus de kennis van Micro Focus en Copaco gebundeld kunnen we gerichter totaaloplossingen aanbieden die toegevoegde waarde hebben voor partners.”

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Supersnelle zwart-wit MFP komt tegemoet aan de vraag naar betrouwbaar printen in grote volumes

LG gaat voor een nieuwe mobiele ervaring met de LG G8s ThinQ