in

Exertis voegt BARCO toe aan portfolio

Distributeur Exertis Benelux is benoemd als officiële BARCO distributeur voor de BARCO ClickShare Wireless Presentation en ClickShare Conference series. De benoeming start op 4 mei 2020 en voorraad is direct vanaf de lancering beschikbaar.

ClickShare is oorspronkelijk ontwikkeld om de presentatieomgeving te verbeteren, de noodzaak voor meerdere kabels en adapters weg te nemen, gebruikersgemak te bieden en de samenwerking binnen de werkplek te verbeteren. Het product maakt draadloze overdracht van inhoud op een veilige manier mogelijk met een klik op de knop of via de Barco-app, Airplay of Miracast. Onlangs heeft BARCO een nieuw product gelanceerd dat specifiek is gericht op videoconferentie, de ClickShare Conference. Dit maakt draadloze connectiviteit met elk videoconferentiesysteem of platform mogelijk. De oplossingen zijn geschikt voor verschillende werkomgevingen, van huddle rooms tot grote vergaderruimtes.

Complete oplossing

Christophe Vande Kerckhove, Channel Manager Benelux van BARCO zegt over deze samenwerking: “Met ClickShare Conference snijdt BARCO een nieuw hoofdstuk aan in haar al zeer succesvolle ClickShare-verhaal. Met deze draadloze conferentie-oplossingen bieden we nu ook een perfect antwoord op de toenemende Unified Communication & Collaboration-noden die onze eindklanten vragen.

Met ClickShare Conference snijdt BARCO een nieuw hoofdstuk aan in haar al zeer succesvolle ClickShare-verhaal

De benoeming van Exertis in ons huidige distributienetwerk in de Benelux stelt BARCO in staat om een gespecialiseerde distributiebenadering voort te zetten met uitstekende mogelijkheden om nieuwe routes naar de markt te creëren en nieuwe channelpartners te identificeren. Dit zal beide partijen in staat stellen de markt te ontwikkelen, waardoor BARCO meer dekking krijgt in de snel groeiende collaboratie – en conferentiesectoren.”

Ook Exertis is blij met de benoeming: “Met de toevoeging van deze producten zijn we weer een stuk dichter bij ons ambitieus doel om onze resellers een compleet product portfolio op het gebied van Unified Collaboration en professionele audio- en video-oplossingen aan te kunnen bieden,” licht Christ-Jan Beljaars, sales en marketing directeur bij Exertis toe. ”De toevoeging van BARCO aan ons assortiment is extra bijzonder omdat BARCO een fabrikant met wereldfaam uit de Benelux is. Zeker in de periode die we momenteel doormaken, moeten we trots zijn op wat de Lage Landen zelf aan technologie te bieden hebben.”

Meer informatie: www.exertis.nl/merken/barco/

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Nederlandse online shopper gericht op elektronica en entertainment tijdens uitbraak Covid-19

DigiTest: Teufel Cage gaming headphone review