in

Copaco wint Hewlett Packard Enterprise Noord-Europese distributeur van het jaar 2019 award

Copaco Nederland heeft gisteravond tijdens de HPE Global Partner Summit 2019 in Las Vegas de prijs voor Noord-Europese distributeur van het jaar 2019 in ontvangst mogen nemen.

Hewlett Packard Enterprise reikt deze award uit als erkenning voor HPE-distributeurs die de waarde van partnerschappen omarmen en zich inzetten om haar HPE-partners te helpen hun groeipotentieel te benutten. De intensieve samenwerking tussen Hewlett Packard Enterprise, Copaco en haar partners wordt op deze manier verder bekrachtigd.

“Het is een erkenning voor onze expertise en een bekroning op het werk voor onze klanten.”

Namens Copaco nam Sacha Wingers, business director, de award in ontvangst. “We zijn zeer vereerd met deze internationale award. Het is een erkenning voor onze expertise en een bekroning op het werk voor onze klanten. Uiteraard hebben we deze award niet alleen gewonnen maar samen met onze HPE-partners, zij zijn onderdeel van het succes. Copaco wil hen dan ook ongelooflijk bedanken voor hun vertrouwen en support. Wij zijn meer dan trots op deze overwinning en blijven ons continu door ontwikkelen.”
Over

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Hoe werd 4K voor commerciële displays populair?

Ring Door View Cam, Ring’s vijfde videodeurbel, nu verkrijgbaar