in

Copaco breidt portfolio uit met SkyKick

Copaco heeft het 2tCloud-portfolio uitgebreid met de Migratie en Cloud Back-up oplossingen van SkyKick. SkyKick biedt back-upmogelijkheden voor de gehele Office 365 Suite, dus zowel voor Exchange Online, SharePoint Online en OneDrive for Business. SkyKick automatiseert tevens de migratie naar Office 365 van start tot finish.

Door te werken met SkyKick wordt de migratie van e-mailaccounts en data naar Office 365 een stuk eenvoudiger. Voor organisaties die al beschikken over Office 365 helpt SkyKick Cloud Backup for Office 365 bij het opslaan en beschermen van bedrijfsgegevens tegen allerlei vormen van dataverlies. De voordelen zijn tijdsbesparing en risico-reductie.

“De oplossingen van SkyKick zijn een waardevolle toevoeging aan ons portfolio.”

Rondom deze nieuwe oplossingen zal Copaco diverse commerciële en technische trainingen verzorgen via de Copaco Cloud Value Academy. Via deze Academy krijgen partners toegang tot een grote bron aan informatie en trainingen.

Dirk Cortenbach, Product Manager Cloud Solutions bij Copaco: “De oplossingen van SkyKick zijn een waardevolle toevoeging aan ons portfolio. Het maakt de migratietrajecten rondom Office 365 efficiënter, en Office 365 kan simpelweg niet zonder een goede back-up. Copaco biedt ook bundels van Cloud Backup voor Office 365 of Exchange Online inclusief een gratis Migratie Suite aan.”

Eric Jewett, VP International Business, SkyKick: “IT-Business Partners proberen hun cloud business te versnellen door meerdere clouddiensten, complementair aan Office 365, te adopteren. SkyKick Migratie en Cloud Backup zijn de ideale tweede cloudservice om klanten te helpen en om de cloud business te laten groeien. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat de SkyKick oplossingen beschikbaar zijn in Copaco’s 2tCloud platform, om partners succesvol te laten zijn in de cloud.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Logitech Zone Wireless aangekondigd: headsets ontworpen voor de open kantooromgeving van vandaag

Razer Ripsaw HD voor streams in volle glorie