in

Copaco introduceert de Cloud Value Academy

Commercieel en technisch educatieprogramma – Met trots lanceert Copaco vandaag haar nieuwe kennisprogramma voor partners. De Copaco Cloud Value Academy is er voor partners die samen met Copaco voorop willen lopen en innoveren in de snelgroeiende Cloud markt.

Medewerkers van partners kunnen deelnemen aan commerciële en technische trainingen en zo alle kennis en vaardigheden opdoen om zich in hun rol verder te ontwikkelen. De aanleiding om de Copaco Cloud Value Academy te ontwikkelen is de toenemende vraag van partners om hen te ondersteunen met kennisvergaring en merkonafhankelijke trainingen.

“Technische mensen bieden we de handvatten die hen kunnen helpen om in eenvoudige(re) bewoordingen over IT te praten met klanten.”

Rick van den Hoogenhof, team lead Cloud: “Vanuit tien solution area’s zullen de partners worden getraind en geïnformeerd. We gaan van start met Backup & Disaster Recovery, Workspace, Infrastructure en Connectivity & Networking. Op korte termijn zullen onder andere Security en Migration worden toegevoegd. De content wordt aangeboden in een drietal fases, waarbij de Essentials fase voor iedereen beschikbaar is. Deze trainingsmodule is volledig online en behandelt de kern van de verschillende solution area’s. Commerciële mensen kunnen zich vooral inlezen in de thema’s, de belangrijkste terminologieën en wat die daadwerkelijk betekenen. Technische mensen bieden we de handvatten die hen kunnen helpen om in eenvoudige(re) bewoordingen over IT te praten met klanten.”

“Heeft een partner de Essentials module succesvol doorlopen dan kan men starten met de Advanced fase”, aldus van den Hoogenhof. “De Advanced module wordt gesplitst in een commerciële en een technische track. In de commerciële track is er aandacht voor sales en producttrainingen, in de technische track is er aandacht voor alle fases van een project. Van Inventarisatie, Architectuur & Design, Proof of Concept & Pilot, Implementatie, Configuratie & Migratie tot Beheer & Optimalisatie. De Advanced fase vindt gedeeltelijk online en gedeeltelijk in de vorm van bootcamps plaats. Engineers en consultants van Copaco partners kunnen deelnemen aan hands on labs om zo in de praktijk ervaring op te doen met cloud services en oplossingen.”

Special Ops is een module waaraan partners enkel op eigen verzoek of uitnodiging van Copaco kunnen deelnemen. De module betreft een maatwerktraject met Copaco waarbij er een gezamenlijk groeiplan wordt opgesteld, dit in nauwe samenwerkingen met vendoren van Copaco.

De Copaco Cloud Value Academy is bereikbaar via www.cloudvalueacademy.services. De komende maanden zal er steeds meer content, ook over nieuwe thema’s, toegevoegd worden en zal het aanbod van (hands-on) trainingen uitgebreid worden. Uiteraard zullen trainingen en events ook altijd op de Copaco site gedeeld worden.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

De OnePlus 6T Thunder Purple is op komst

Den Haag daagt Hackers uit in ‘Hâck Den Haag’