in

De OnePlus 6T Thunder Purple is op komst

Geïnspireerd door bliksem en donder bij schemering brengt OnePlus op 15 november de OnePlus 6T Thunder Purple limited edition uit in Europa en Noord-Amerika.

De gradiënt vervaagt van zwart naar paars onder de matglazen OnePlus 6T, waarbij de ‘S’-curve over de achterkant raast en daarmee de diepte van de kleur benadrukt.

“We hebben uitgebreid geëxperimenteerd om te zien hoe licht inwerkt op verschillende kleuren om misschien wel tot ons mooiste design te komen.”

OnePlus besteedde aandacht aan elk detail om de perfecte look te creëren en balanceerde het effect van licht op de ruwheid, glans, transparantie en reflecterende eigenschappen van het glas.

“De OnePlus 6T Thunder Purple is een verbluffende combinatie van kracht en schoonheid – de zwart-naar-paarse fade is als een onweersbui op een zomernacht,” zei Pete Lau, oprichter en CEO van OnePlus. “We hebben uitgebreid geëxperimenteerd om te zien hoe licht inwerkt op verschillende kleuren om misschien wel tot ons mooiste design te komen.”

De OnePlus 6T Thunder Purple is vanaf 15 november beschikbaar met 8GB RAM en 128GB opslag op OnePlus.com en bij Belsimpel voor €589,00.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

ROCKSTER GO:
 de krachtige, robuuste en waterdichte draadloze luidspreker

Copaco introduceert de Cloud Value Academy