in

OnePlus sleept prestigieuze EISA-awards in de wacht

Een internationaal panel met juryleden van de Expert Imaging and Sound Association (EISA) heeft OnePlus uitgeroepen tot winnaar van de Wireless In-Ear Headphones 2019-2020-award voor zijn Bullets Wireless 2-oordopjes. Voor de OnePlus 7 Pro won het bedrijf daarnaast de award voor Advanced Smartphone 2019-2020.

  • OnePlus Bullets Wireless 2 wint EISA Wireless In-Ear Headphones 2019-2020
  • OnePlus 7 Pro wint EISA Advanced Smartphone 2019-2020

Pete Lau, oprichter en CEO van OnePlus: “EISA’s erkenning van onze innovatie in de OnePlus 7 Pro en OnePlus Bullets Wireless 2 bewijst opnieuw dat onze unieke strategie echt werkt. Wij luisteren aandachtig naar de behoeften van onze gebruikers en maken gebruik van technologieën die problemen echt oplossen en een geweldige ervaring bieden. Het feit dat de EISA-awards worden uitgereikt door experts uit de branche wereldwijd maakt het extra bijzonder dat OnePlus er twee in ontvangst mag nemen.”

EISA’s erkenning van onze innovatie in de OnePlus 7 Pro en OnePlus Bullets Wireless 2 bewijst opnieuw dat onze unieke strategie echt werkt.

De introductie van de OnePlus 7 Pro bracht een grote verandering teweeg in de smartphonebranche, mede dankzij het gloednieuwe 90 Hz QHD+ fluid AMOLED-display dat zorgt voor verbluffende details en een naadloze gebruikerservaring.
De OnePlus Bullets Wireless 2 borduren voort op het uitstekende audio-erfgoed van OnePlus. Ze hebben een verhoogd geluidsbeeld en uitgebreidere frequenties voor meer zuiverheid – in een nieuw ontwerp. Het product bevat baanbrekende technologieën van andere OnePlus-producten, waaronder Warp Charge, waardoor gebruikers al na tien minuten opladen tien uur lang kunnen luisteren.

De EISA-awards worden uitgereikt door een panel van 62 internationale leden, allemaal expert in hun branche. De EISA Awards zijn ’s werelds grootste onafhankelijke awards voor consumentenelektronica.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

LG’s nieuwste TV en audio innovaties met AI-technologie erkend met EISA Awards

Logitech G kondigt G915 LIGHTSPEED en G815 LIGHTSYNC RGB mechanische gamingtoetsenborden aan