in

Logitech G kondigt G915 LIGHTSPEED en G815 LIGHTSYNC RGB mechanische gamingtoetsenborden aan

Beiden hebben een geavanceerd ontwerp, een innovatieve set aan features en zijn ontworpen met een focus op performance.

Logitech G introduceerde vandaag twee nieuwe high-performance gamingtoetsenborden: het LogitechⓇ G915 LIGHTSPEED Wireless Mechanische Gamingtoetsenbord en het LogitechⓇ G815 LIGHTSYNC RGB Mechanische Gamingtoetsenbord. Deze nieuwe toetsenborden, met Logitech G’s nieuwe high-performance, low-profile GL-schakelaars, zijn de meest geavanceerde en innovatieve toetsenborden die je je maar kunt voorstellen.

“Deze nieuwe toetsenborden zijn perfecte voorbeelden van wat er mogelijk is wanneer onze bekroonde ontwerpers en ingenieurs van Logitech G tot het uiterste gaan met deze geavanceerde gamingtechnologie en het design”, zegt Ujesh Desai, Vice President en General Manager van Logitech Gaming. “De G915 combineert LIGHTSPEED Wireless, RGB-verlichting en een verbazingwekkende batterij in een slanke, ultradunne, aluminium behuizing die een nieuwe standaard voor gamingtoetsenborden creëert.”

“Deze nieuwe toetsenborden zijn perfecte voorbeelden van wat er mogelijk is wanneer onze bekroonde ontwerpers en ingenieurs van Logitech G tot het uiterste gaan met deze geavanceerde gamingtechnologie en het design”

Logitech G915 LIGHTSPEED Wireless Mechanische Gamingtoetsenbord

Dit hoogwaardige toetsenbord is voorzien van de bekroonde Logitech G LIGHTSPEED draadloze technologie voor een razendsnelle, pro-grade 1ms-rapportagesnelheid en tot 135 dagen non-stop draadloos gamen wanneer de verlichting is uitgeschakeld (uitgaande van acht uur spelen per dag). De G915 LIGHTSPEED bevat ook vijf programmeerbare G-toetsen, zodat men aangepaste macrosequenties en in-app-commando’s binnen handbereik heeft.

Voor de eerste keer biedt Logitech G zijn nieuwe generatie LIGHTSYNC RGB-verlichting op een LIGHTSPEED Wireless-toetsenbord aan. Om de ultieme RGB-game-ervaring mogelijk te maken, kan dit toetsenbord door middel van LIGHTSYNC worden gepersonaliseerd in ~16,8 miljoen kleuren via Logitech G HUB Advanced Gaming Software. Met de RGB-kleurengolf ingeschakeld, kunnen gamers meer dan 12 dagen spelen op één enkele lading (uitgaande van acht uur spelen per dag).

Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanisch Gamingtoetsenbord

De ultradunne, bedrade G815 LIGHTSYNC biedt dezelfde geweldige stijl en afwerking als de G915 LIGHTSPEED, met vijf speciale, programmeerbare G-toetsen, tot drie on-board profielen en Logitech G’s LIGHTSYNC RGB-technologie, aanpasbaar via Logitech G HUB. Daarnaast wordt een USB-kabel meegeleverd die de USB 2.0 passthrough-poort aansluit op zijn eigen input voor een stroomvoorziening van 100 procent.

Zowel de G915 LIGHTSPEED als de G815 LIGHTSYNC mechanische gamingtoetsenborden zijn voorzien van Logitech G’s krachtige, low-profile GL mechanische toetsschakelaars. Deze zijn de helft van de hoogte van de standaard mechanische toetsschakelaars, waardoor je een 25 procent snellere bediening hebt (in vergelijking met 2,0 mm bediening in standaardschakelaars) en van een comfortabelere typervaring geniet. Om iedereen te voorzien in zijn of haar voorkeuren, zijn deze verkrijgbaar in GL Linear-, GL Tactile- of GL Clicky-schakelaars. De GL Tactile-versie heeft een waarneembare bediening voor gamers die de voorkeur geven aan directe feedback, terwijl de GL Lineaire-versie een soepele toetsaanslag biedt. De GL Clicky-versie biedt een veelgevraagde hoorbare type-ervaring met tactiele feedback.

Al deze technologieën en innovaties zijn zorgvuldig ontworpen. Het resultaat zijn twee van de dunste mechanische toetsenborden in de industrie en Logitech G’s meest geavanceerde mechanische gamingtoetsenborden tot nu toe.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

OnePlus sleept prestigieuze EISA-awards in de wacht

Samsung introduceert de 240Hz en met G-SYNC Compatible curved CRG5 gaming monitor tijdens gamescom 2019 in Europa