in

Samsung introduceert de 240Hz en met G-SYNC Compatible curved CRG5 gaming monitor tijdens gamescom 2019 in Europa

’s Werelds eerste 240Hz RapidCurve™ gaming monitor is NVIDIA G-SYNC Compatible en biedt de meeslependste game-ervaring ooit – Samsung kondigt vandaag op gamescom 2019 de Europese introductie aan van de nieuwe curved CRG5-gaming monitor.

De CRG5, die voor het eerst werd onthuld op E3 ​​2019, levert een krachtige combinatie van de eerste 240Hz refresh rate met een curved display en is NVIDIA G-SYNC Compatible, om de meeslepende ervaring te bieden die gamers tegenwoordig verwachten.

‘Gaming evolueert snel en dat geldt ook voor de verwachtingen van spelers. Als leider in de industrie voor gamingmonitoren zijn we altijd op zoek naar innovatie om de geavanceerdste en meeslependste ervaring mogelijk te maken’, aldus Evert Van Camp, Display Director van Samsung Benelux. ‘De CRG5 biedt de eerste curved monitor met 240Hz RapidCurve™-technologie en G-SYNC Compatible in deze industrie, waarmee spelers games op een compleet nieuwe manier kunnen ervaren.’

Als ’s werelds grootste game-evenement is gamescom een ​​belangrijk podium voor Samsung om de nieuwste gamingtechnologie te tonen. De stand van Samsung is ten opzichte van 2018 verdubbeld in grootte en met 500 vierkante meter groter dan een NBA-basketbalveld. Naast de CRG5 kunnen bezoekers de andere nieuwste innovaties van gamingdisplays van Samsung ervaren, waaronder de Space Gaming Monitor (SR75Q) en de Super Ultra-wide CRG9 49″.

CRG5: ’s werelds eerste 240Hz refresh rate met gebogen scherm

De 27-inch CRG5 combineert een bliksemsnelle refresh rate via 240Hz RapidCurve™-technologie en 1500R-kromming, waardoor vertragingstijd wordt voorkomen terwijl scènes ultravloeiend worden weergegeven voor een echt meeslepende ervaring. De refresh rate van 240Hz zorgt voor een snelle, soepele reactie op schermovergangen en snel veranderende situaties, terwijl het 1500R gebogen scherm een ​​breder zicht biedt in een enkele blik.

Om stotteren en elke vertraging in de actie uit te sluiten, synchroniseert G-SYNC Compatible van NVIDIA de Graphics Processing Unit (GPU) en het paneel. Daardoor wordt spelers uitzonderlijk dynamische en naadloze gameplay geboden tijdens elke scène in volledige HD-resolutie.

‘Geweldige gaming-pc’s verdienen fantastische monitoren en Samsungs eerste NVIDIA G-SYNC Compatible monitor, de C27RG5, betekent een soepele en verbluffende game-ervaring voor gebruikers met grafische kaarten uit de GeForce GTX 10-serie, de GeForce GTX 16-serie en GeForce RTX 20-serie’, aldus Vijay Sharma, Product Management Leader voor NVIDIA G-SYNC.

Een indrukwekkende contrastverhouding van 3000:1 betekent dat de nieuwste gebogen gamemonitor van Samsung diepere zwarttinten en helderdere witte tinten levert, met superfijne details in de helderste en donkerste delen van het beeld voor meer gebruikersplezier. De CRG5 van Samsung heeft een scherm met gebogen verticale uitlijning (VA) dat past bij het gezichtsveld van de gebruiker voor verhoogde concentratie tijdens kritieke gameplay-momenten.

Het randloze ontwerp van de CRG5 van Samsung geeft gamers nog meer schermruimte, waarbij een sterke en degelijke Y-standaard en OSD-menu (Game Dashboard-stijl) elke gamingomgeving verbeteren. De CRG5 van Samsung biedt ook een scala aan optimale spelmodi die de speelervaring comfortabeler maken dan ooit. Game Mode is een optionele instelling die automatisch en optimaal de zwarte gammaniveaus, het contrast, de scherpte en de kleur aanpast voor alle soorten spellen. Low Input Lag Mode kan ook vertragingen tussen de invoerapparaten en weergave van een gebruiker minimaliseren, terwijl Virtual Aim zowel de nauwkeurigheid verbetert bij het spelen van een first-person shooter. Ten slotte minimaliseert Eye Saver Mode het blauwe licht, om de ogen op hun gemak te houden tijdens langere periodes van gamen.

Space Gaming Monitor: win je speelruimte terug

De 32-inch Space Gaming Monitor (SR75Q), voor het eerst onthuld op gamescom 2019, heeft een supersnelle refresh rate van 144Hz met AMD Radeon FreeSync. Deze refresh rate minimaliseert beeldvertraging en bewegingsonscherpte, terwijl AMD FreeSync de refresh rate van het scherm en de grafische processor synchroniseert, wat allemaal resulteert in vloeiendere gameplay.

De Space Gaming Monitor zal verkrijgbaar zijn in een 32-inch, QHD (2560 x 1440) resolutiemodel, met het herkenbare ruimtebesparende ontwerp van Samsung, zodat gebruikers de monitor plat tegen de muur kunnen neerzetten en oppervlakken vrij en overzichtelijk blijven. De Space Gaming Monitor kan ook gemakkelijk naar voren worden getrokken en worden aangepast aan verschillende kijkvoorkeuren en -posities – waaronder helemaal tot aan oppervlakteniveau, voor ongeëvenaarde flexibiliteit bij het configureren van de optimale gaming setup.

De HDMI- en stroomkabel zijn verwerkt tot een enkele kabel waardoor verwarde kabels worden voorkomen en de gamingruimte opgeruimd blijft. Het scherm heeft ook een driezijdig randloos ontwerp om zo veel mogelijk van de game weer te geven. De Space Gaming Monitor wordt geleverd met een geïntegreerde klem die zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie, waardoor de monitor aan elk bureau of tafel kan worden bevestigd.

CRG9 49”: de ultieme gaming monitor, nu met Dual QHD-resolutie

De CRG9 49”, die de CES 2019 Best of Innovation Award heeft gewonnen in de productcategorie Computer Peripherals en Honoree in de productcategorie Gaming, bevat een aantal premiumfuncties. Ten eerste heeft de monitor een HDR 1000 en dubbele Quad High Definition (QHD) resolutie (5.120 x 1.440), gelijk aan het plaatsen van twee 27-inch 16:9-monitoren naast elkaar zonder randen die het zicht belemmeren. De CRG9 levert ook een miljard kleuren met 95 procent DCI-P3-kleurruimte voor realistische beelden, terwijl een piekhelderheid van 1.000 nits wordt bereikt voor superfijne details in de helderste en donkerste delen van een afbeelding.

Bovendien biedt de CRG9 een refresh rate van 120Hz die beeldvertraging en bewegingsonscherpte minimaliseert. AMD Radeon FreeSync2 HDR-technologie vermindert beeld- en invoervertraging om de best mogelijke gameplay-ervaring te garanderen. Virtual Aim geeft spelers verbeterde nauwkeurigheid bij het spelen van een first-person shooter, terwijl de kromming van de CRG9 gamers een ultrabreed gezichtsveld biedt voor een meeslepende game-ervaring.

Samsung – in het hart van gaming tijdens gamescom 2019

Ga voor meer informatie over de nieuwste innovaties van gamingdisplays van Samsung naar Samsung op gamescom in Hal 9.1, Stand A040 B045 in Koelnmesse, Keulen, tot 24 augustus 2019.

Tijdens het evenement zal de Samsung-stand het toneel zijn van spannende game-evenementen. Vecht tegen het gezicht van de Duitse Hearthstone-gemeenschap, IAmThanh, tijdens Blizzard’s Hearthstone Community Day op woensdag. Wees getuige van het concurrentievoordeel van de C27RG5 tijdens een van de overnames van PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), waar de Samsung-stand een slagveld wordt voor talloze spannende PUBG-toernooien. Ervaar het volledige potentieel van de CRG5, met een hands-on versie van Gears 5 Horde Mode; de eerste keer dat deze modus kan worden gespeeld.

Ervaar onze monitoren ook in actie bij een van onze belangrijke partnerpartners – UBISOFT en Facebook Gaming in Hal 6, Logitech G in hal 7 of Xbox in Hal 8. Ga voor meer informatie over de gamingmonitors van Samsung naar https://displaysolutions.samsung.com/gamescom2019.

Beschikbaarheid

De CRG5 van Samsung en de CRG9 49″ zijn nu beschikbaar in de Benelux voor adviesprijzen van respectievelijk €399,- en €1299,-. De Space Gaming Monitor (SR75Q) is vanaf december beschikbaar in de Benelux met een verkoopadviesprijs van €499,-.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Logitech G kondigt G915 LIGHTSPEED en G815 LIGHTSYNC RGB mechanische gamingtoetsenborden aan

Denon introduceert nieuwe geïntegreerde versterker en cd-speler