in

The Legend Reborn: MX518 gamingmuis nu beschikbaar

Een van de meest geliefde muizen is terug, maar nu met de nieuwste technologie – Logitech heeft vandaag bekendgemaakt dat de Logitech G MX518 vanaf nu verkrijgbaar is in de Benelux. De MX518 is een update van een van onze meest populaire gamemuizen, geliefd door fans van over de hele wereld.

De nieuwe muis heeft dezelfde klassieke, comfortabele vorm die talloze gamers kennen en liefhebben. De muis is daarentegen wel geüpdatet met moderne materialen en is afgewerkt en verbeterd met de beste gaming-technologie die momenteel beschikbaar is, waaronder een 32-bits ARM-processor en Logitech G’s exclusieve HERO 16K-sensor.

“Onze fans vroegen erom, dus nu brengen we onze legendarische MX518 terug,” zegt Ujesh Desai, General Manager van Logitech Gaming. “De MX518 is een icoon in de industrie en we hebben hem nu uitgerust met onze nieuwe generatie toonaangevende, exclusieve technologieën. We hopen dat je net zo enthousiast bent om de muis te gebruiken, als dat wij zijn om deze legende nieuw leven in te blazen”.

“Onze fans vroegen erom, dus nu brengen we onze legendarische MX518 terug,”

Een van de nieuwe updates voor de muis is de toevoeging van onze HERO 16K-sensor – de meest geavanceerde gamingmuissensor van dit moment, met ongeëvenaarde precisie en een geheel nieuwe architectuur. De HERO kan – dankzij zijn beeldregistratiesnelheid van maximaal 17k frames per seconde – met 400+ IPS over het 100 – 16.000 DPI-bereik met nul smoothing, filtering of versnelling volgen. HERO bereikt de meest consistente reactiesnelheid van alle hedendaagse gamingmuizen en haalt precisie op wedstrijdniveau.

Een andere update is de toevoeging van een 32-bits ARM-processor. Een belangrijke upgrade ten opzichte van het origineel, want de ARM-processor in de MX518 levert een snelle 1ms rapportagesnelheid en een groot aantal geavanceerde functies. De muis kan out-of-the-box worden gebruikt zonder ook maar iets te wijzigen, of het kan volledig worden geconfigureerd via de optionele Logitech Gaming Software (LGS) of Logitech G HUB.

Er zijn acht programmeerbare knoppen beschikbaar om custom opdrachten gemakkelijk uit te kunnen voeren. Met het ingebouwde geheugen is het mogelijk om voorkeuren rechtstreeks op de muis op te slaan. Zo kun je de muis direct gebruiken op wedstrijdsystemen, zonder dat er eerst aangepaste software moet worden geïnstalleerd of instellingen opnieuw moeten worden geconfigureerd.

Prijzen en beschikbaarheid

De Logitech G MX518 gamingmuis heeft een adviesverkoopprijs van €59,99 en is in de Benelux exclusief beschikbaar bij MediaMarkt. Voor meer informatie kun je terecht op onze website, onze blog of via @LogitechG.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

HMD Global zet volop in op een steeds betere Android™ ervaring en bewijst dit met de introductie van de Nokia 2.2

Samsung lanceert slimme en robuuste Galaxy XCover 4s