in

Samsung lanceert slimme en robuuste Galaxy XCover 4s

Met de Galaxy XCover 4s lanceert Samsung de nieuwste aanvulling op de Galaxy XCover-range: smartphones die door een stevige bescherming tegen een stootje kunnen. De robuuste XCover 4s levert eersteklas prestaties dankzij de krachtige nieuwe camera en verbeterde processor.

“Bij Samsung willen we iedereen een optimale gebruikservaring bieden, wat de omstandigheden ook zijn waarin je actief bent,” zegt Erik Seure, Head of Sales en Marketing B2B van Samsung Benelux. “De XCover 4s is daarvan een goed voorbeeld. Het toestel biedt de innovaties van Samsung, alleen dan in een robuust toestel dat tegen een stootje kan. Het is dé smartphone voor mensen die werken of sporten in extreme omgevingen.”

“Bij Samsung willen we iedereen een optimale gebruikservaring bieden, wat de omstandigheden ook zijn waarin je actief bent,”

Gemak binnen handbereik

Met de XCover-key op de Galaxy XCover 4s activeer je je favoriete apps met één druk op de knop. Handig als je bijvoorbeeld Push to Talk of je zaklamp nodig hebt. Verder is de Galaxy XCover 4s uitgerust met een geüpgraded Octa 1.6 GHz processor en 32 GB opslagruimte. Dat is twee keer zoveel als zijn voorganger. Bovendien is het aantal GB’s eenvoudig uit te breiden. De krachtige 16 MP camera aan de achterkant heeft de functie Quick Launch, zodat je direct foto’s kunt maken door te dubbelklikken op de Home-knop.

De XCover 4s is zowel stof- en waterbestendig dankzij de IP68[1]-certificatie, als getest volgens de United States Military Standard[2]. Dat betekent dat je er zeker van bent dat je smartphone altijd blijft functioneren, zelfs in extreme omstandigheden.

Op de Galaxy XCover 4s is het nieuwste Android Pie-besturingssysteem geïnstalleerd. Zo heb je toegang tot de volledige Galaxy-ervaring.

De Galaxy XCover 4s is vanaf eind juni beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van € 259,-.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

The Legend Reborn: MX518 gamingmuis nu beschikbaar

ASTRO onthult nieuwe A50 Wireless Gaming Headset