in

De Samsung Galaxy A54 5G en de Galaxy A34 5G: indrukwekkende ervaringen voor iedereen

Met een helderder scherm, een geavanceerdere camera en een langere batterijduur, levert de nieuwe Galaxy A-reeks innovatieve mobiele technologie voor iedereen.

Samsung onthulde vandaag de Galaxy A54 5G en de Galaxy A34 5G, twee innovatieve smartphones die de mobiele ervaring naar een hoger niveau tillen. Deze nieuwe toevoegingen aan de populaire Galaxy A-reeks helpen je bij het maken van stabiele en scherpe video’s en zorgen dat je alles duidelijk kunt zien, zelfs in omstandigheden met fel licht. Je kunt bovendien langer doorgaan met je favoriete bezigheden, dankzij een accu die meer dan twee dagen meegaat[1].

“Geavanceerde mobiele ervaringen worden steeds belangrijker in het dagelijks leven,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobiele eXperiences bij Samsung Nederland. “De voortdurende verbeteringen aan de Galaxy A-reeks zorgen ervoor dat steeds meer mensen over de hele wereld toegang hebben tot de laatste innovaties.”

Maak geweldige dag- en nachtfoto’s en perfectioneer ze met creatieve bewerkingstools

Met de Galaxy A54 5G en Galaxy A34 5G maak je verbluffende foto’s met een heldere kwaliteit, zelfs in omstandigheden met fel licht, dankzij de toonaangevende Nightography- en AI-mogelijkheden van Samsung Galaxy. Of je nu de perfecte selfie wilt maken of soepele videogesprekken wilt voeren, de 32MP-camera aan de voorkant van de Galaxy A54 zorgt voor verbazingwekkende details.

Maak video’s met een ongelooflijke helderheid, waarbij trillingen en onscherpte worden tegengegaan door de verbeterde optische beeldstabilisatie (OIS) en de digitale beeldstabilisatie voor video (VDIS). Zelfs met onvaste handen of wanneer je onderweg filmt, kun je vol vertrouwen geweldige content maken. Tijdens avonturen in het donker en bij weinig licht helpt de nachtmodus om meer details vast te leggen, door de pixelgrootte van de camera te vergroten.

Gebruikers kunnen nu ook ongewenste schaduwen en reflecties verwijderen, dankzij de verbeterde bewerkingstools.

Geweldige prestaties, levendige weergave, snelle 5G en een accu die lang meegaat

Beide apparaten hebben Super AMOLED-schermen: 6,4-inch[2] op de Galaxy A54 5G en 6,6-inch[3] op de Galaxy A34 5G. De displays hebben een upgrade gekregen, voor perfecte zichtbaarheid buitenshuis, zelfs in fel zonlicht. Met de verbeterde Vision Booster en een vernieuwingsfrequentie van 120Hz blijven de schermen goed leesbaar als je je verplaatst tussen verschillende lichtomstandigheden.
Met de Galaxy A54 5G en de Galaxy A34 5G ben je verzekerd van vier generaties OS-upgrades en vijf jaar aan beveiligingsupdates. Zo heb je toegang tot de nieuwste software en beveiliging en kun je de levenscyclus van je smartphone maximaliseren.

Blijf verbonden zonder beveiligingscompromissen

De beste mobiele ervaring krijg je alleen met de beste beveiliging. Met Samsung Knox worden gegevens achter slot en grendel bewaard met mobiele beveiliging van defensiekwaliteit. De Galaxy A54 5G en Galaxy A34 5G geven toegang tot het Security en Privacy Dashboard, dat het makkelijk maakt om te zien hoe apps je gegevens bijhouden en waarmee je ongewenste gegevensverzameling eenvoudig kunt stoppen. Als je belangrijke bestanden met gevoelige of persoonlijke informatie wilt delen met het ultieme niveau van privacy en controle, kun je gebruikmaken van Private Share[4]. Hiermee kun je ervoor zorgen dat bestanden alleen worden gedeeld met goedgekeurde ontvangers, binnen een tijdslimiet en met screenshots gedeactiveerd.
De Galaxy A54 5G en Galaxy A34 5G zijn ook compatibel met het Samsung Galaxy-ecosysteem voor naadloze connectiviteit tussen apparaten. Gebruikers met een gratis proefperiode van 6 maanden van Microsoft 365 Basic[5], krijgen 100GB opslagruimte krijgen om gemakkelijk foto’s te uploaden naar OneDrive. Beschikbaar op de Galaxy A54 5G en Galaxy A34 5G.

Beschikbaarheid

De Galaxy A54 5G is verkrijgbaar in de vier kleuren Awesome Lime, Awesome Black, Awesome Violet en Awesome Silver en zal verkrijgbaar zijn vanaf €489,- (8GB + 128GB) tot €539,- (8GB + 256GB). De Galaxy A34 5G is verkrijgbaar in de vier kleuren Awesome Lime, Awesome Black, Awesome Violet en Awesome Silver en zal verkrijgbaar zijn vanaf €389,- (6GB + 128GB) tot €459,- met (8GB + 256GB). Zowel de Galaxy A54 5G als de Galaxy A34 5G zijn per direct verkrijgbaar online en in de winkel. Als je tussen 15 maart en 9 april de Galaxy A54 256GB aanschaft, krijg je €30 retour.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Inpluggen en streamen maar

Coolblue Energie opent opleidingsinstituut Suniversity