in

De Samsung Galaxy Z Flip is vanaf vandaag te koop

42% meer pre-registraties voor de Galaxy Z Flip in vergelijking met de Galaxy Fold – Vanaf vandaag is de Samsung Galaxy Z Flip te koop in Nederland. De Galaxy Z Flip is gedurfd, stijlvol en gemaakt voor gebruikers die innovatieve technologie zien als een manier om zichzelf uit te drukken.

Het 6.7-inch Infinity Flex Display, gemaakt van het allereerste vouwbare glas, vouwt dubbel tot de grootte van je handpalm. De smartphone beschikt over prestaties en functies op vlaggenschipniveau in zowel de camera, display, batterij, beveiliging en premium diensten zoals Samsung Health, Samsung Knox en meer.

‘De Galaxy Z Flip is gebouwd voor de moderne, on-the-go levensstijl. Het is een compacte smartphone die opgevouwen makkelijk in je broekzak of tas past. Met ‘s werelds eerste opvouwbare glazen display en de unieke UX ben je slechts één simpele klik verwijderd van je favoriete content op een groot scherm,’ zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland. ‘En omdat de Galaxy Z Flip in vrijwel elke hoek kan openstaan, zijn er ineens veel handsfree opties, ideaal voor het maken van vlogs.’

De Galaxy Z Flip is gebouwd voor de moderne, on-the-go levensstijl

De Galaxy Z Flip is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland voor een adviesprijs van €1500 in de kleuren Mirror Purple en Mirror Black. Daarnaast ontvang je bij aankoop van de Galaxy Z Flip 1 jaar Samsung Care+, een jaar lang dekking voor onvoorziene schade[1].

[1] Onder voorbehoud van eigen risico

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

De Samsung Galaxy A51: de nieuwe mid-range koning?

Sony introduceert de robuuste Xperia 10 II met hoogwaardige entertainmentfuncties