in

Samsung Galaxy A80 vanaf begin juli in Nederland verkrijgbaar

Smartphone voor het live-tijdperk heeft roterende camera en nieuw Infinity Display – Met de Galaxy A80 introduceert Samsung een smartphone die helemaal inspeelt op de behoeften van nu. Steeds vaker delen mensen hun ervaringen live met elkaar.

De Galaxy A80 is daar perfect voor. Van die schattige foto tot die coole ervaring, je deelt het moeiteloos én live met vrienden en familie. De Galaxy A80 is bovendien uitgerust met Samsungs eerste roterende camera en een nieuw Infinity Display. De Galaxy A80 is vanaf begin juli in Nederland verkrijgbaar.

“Met de Galaxy A80 haal je het beste uit je leven,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Met de allerlaatste innovaties opent de Galaxy A80 een wereld aan nieuwe mobiele mogelijkheden. Daarmee past het helemaal bij de eisen van de huidige generatie: always on and always ready.”

“Met de allerlaatste innovaties opent de Galaxy A80 een wereld aan nieuwe mobiele mogelijkheden.”

De Samsung Galaxy A80 in het kort:

  • Samsungs eerste roterende camera van 48 MP: zo zijn foto’s en video’s altijd van uitzonderlijke kwaliteit. Of je nu sport in de buitenlucht of op vakantie geniet van street food in een nachtmarkt, met de 48 MP camera maak je glasheldere en levendige foto’s. Ook is de Galaxy A80 voorzien van een Ultra Wide Lens met een kijkhoek van 123 graden. Zo leg je alles wat je ziet eenvoudig vast.
  • Meeslepend beeld en geluid: De Galaxy A80 heeft Samsungs nieuwe Infinity Display. Het 6,7 inch FHD+ Super Amoled scherm heeft een schermratio van 20:9. Daarmee ga je helemaal op in je favoriete films, series en streams. Dolby Atmos maakt de ervaring af met topgeluid via de speakers of oordopjes.
  • Altijd veilig en snel: Met beveiligingsplatform Samsung Knox ben je altijd zorgeloos verbonden, terwijl Intelligent Performance Enhancer ervoor zorgt dat de Galaxy A80 sneller en langer voor je werkt. Op basis van AI past het toestel batterijgebruik, CPU en RAM aan jouw specifieke eisen aan. Met als gevolg dat de performance nóg beter wordt.

De Samsung Galaxy A80 is vanaf begin juli in Nederland verkrijgbaar in de kleuren Angel Gold, Ghost White en Phantom Black. De Angel Gold en Ghost White varianten hebben respectievelijk een roze en blauwe gloed. De verkoopadviesprijs bedraagt € 649,-.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

XFI Premium Audioshow

Ontdek de HP Sprocket Studio