in

Nieuwe OPPO Reno12 Series vanaf vandaag verkrijgbaar op de Nederlandse markt

De langverwachte OPPO Reno12 Series is vanaf vandaag verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Met de Reno12 en de Reno12 Pro introduceert OPPO twee gloednieuwe AI-telefoons met verschillende functies die de productiviteit en creativiteit verbeteren.

Bovendien geniet je tot en met 7 augustus van een speciaal lanceringsaanbod en ontvang je bij de Reno12 een Enco Air2 Pro draadloze headset en bij de Reno12 Pro een Enco X2 draadloze headset.

Nieuwe AI-functies

Met de nieuwe Reno12 Series brengt OPPO de nieuwste generatie smartphones op de markt die is uitgerust met GenAI-functies voor dagelijks gebruik. Zo kan je met de nieuwe AI Eraser ongewilde mensen en objecten uit je foto’s verwijderen. Ook groepsfoto’s worden eenvoudig verbeterd en AI Clear Face herstelt details zoals gezichtscontouren, wenkbrauwen en haren. Zo staat iedereen helder en haarscherp op de foto. Ook mensen met gesloten ogen zijn verleden tijd dankzij AI Best Face.

Daarnaast zijn de Reno12 en Reno12 Pro uitgerust met functies die de productiviteit verhogen. Dankzij AI Toolbox creëer je razendsnel content en vat je lange teksten snel samen. In de Recorder-app maak je slimme teksten van een spraakopname, die je handig organiseert.

Heldere foto’s en beelden

De Reno12 Pro biedt een uitstekende kijkervaring dankzij het nieuwe Infinite View Screen. Beide smartphones beschikken bovendien over een sterke camera die je portretten laat maken met veel bokeh, alsof ze door een professionele camera zijn gemaakt. De Reno12 Pro biedt met een 50MP portretcamera en een nieuwe 50MP selfiecamera een nog betere foto- en video-ervaring.

Beide modellen zijn ook nog eens resistent tegen stof en water. Kritieke onderdelen van de telefoon, zoals openingen, luidsprekers, de USB-C-poort en de simkaartlade, zijn versterkt om de telefoons nog meer waterbestendig te maken.

Lange batterijduur

De OPPO Reno12 en Reno12 Pro beschikken allebei over een batterij die lang meegaat en razendsnel wordt opgeladen. In slechts 18 minuten wordt de batterij opgeladen van 1% tot 49%. Volledig opladen kost slechts 46 minuten.

  • De Reno12 biedt 256GB ROM en is verkrijgbaar in Black Brown en kost €549.
  • De Reno12 Pro biedt 512GB ROM en is verkrijgbar in Nebula Black en kost €649.

De OPPO Reno12 Series is verkrijgbaar in de webshop via oppo-nederland.store

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Lebara introduceert nieuwe Wereld Databundels en verlaagt roamingtarieven buiten de EU

De eerste back-up stroomvoorziening voor gamers ter wereld is nu beschikbaar in Nederland