in

De eerste back-up stroomvoorziening voor gamers ter wereld is nu beschikbaar in Nederland

Schneider Electric heeft vandaag aangekondigd dat de APC™ Back-UPS™ Pro Gaming nu ook beschikbaar is in Nederland.

Deze uninterruptible power supply (UPS) is speciaal ontworpen om gamingapparatuur te beschermen tegen stroomuitval en biedt een robuuste stroomverbinding, zelfs tijdens energiepieken en storingen.

 • De APC Back-UPS™ Pro Gaming UPS voorziet gamers en influencers van continue stroom, connectiviteit en bescherming tegen piekspanningen en stroomuitval. 
 • Een eSports-gecertificeerde UPS beschermt de investeringen van zowel professionele als recreatieve gamers in consoles en GPU-powered gaming-pc’s. Het beschermt tegen player-penalties, verbroken verbindingen en gemiste inkomsten.
Deze nieuwe, stijlvolle en ultramoderne UPS is de laatste toevoeging aan de UPS-portfolio en past in 40 jaar ongeëvenaarde betrouwbaarheid en leiderschap op het gebied van kritieke stroombeveiliging. De APC Back-UPS™ Pro Gaming is de eerste UPS die speciaal is ontworpen voor gamers, streamers en influencers. Het biedt ononderbroken stroombeveiliging, zelfs in regio’s waar het elektriciteitsnet instabiel is. Hierdoor blijven GPU-powered pc’s en gaming consoles connected tijdens stroomstoringen en blijven streamers en gamers verbonden met zowel hun online gaming-ervaringen als hun publiek.
Om goede bescherming te bieden beschikt de APC Back-UPS™ Pro Gaming UPSover batterij back-up met een zuivere sinusgolf. Dit levert gelijkmatige elektrische stroom die nodig is voor gevoelige elektronica en AVR (Automatic Voltage Regulation), en helpt bij het beschermen tegen onregelmatigheden in de stroom die storingen kunnen veroorzaken en bufferen tijdens een stroomstoring. Dit draagt bij aan het verlengen van de levensduur van gamingapparatuur.
APC Back-UPS™ Pro Gaming is voorzien van een gepatenteerde reactor circle die vanuit elke hoek zichtbaar is en de status van de resterende batterijstroom van de UPS weergeeft, evenals details over pieken, dalen, stroomuitval en fouten in de elektriciteitsbedrading.

Kenmerken van de APC Back-UPS™ Pro Gaming:

 • Reactor Circle: wanneer de Gaming UPS op batterij back-upstroom werkt, geeft de reactor circle in één oogopslag aan hoeveel resterende tijd er nog is.
 • Schuine hoek van 160-graden: de reactor circle is 160 graden gekanteld, waardoor deze vanuit vrijwel elke hoek goed zichtbaar is.
 • Functionele verlichting: wanneer de Gaming UPS een onregelmatigheid in de stroomvoorziening detecteert, zoals pieken, dalen en zelfs bedradingsfouten, worden gamers gewaarschuwd met pulserende lampjes.
 • Batterij back-up met zes stopcontacten: voorziet gevoelige elektronica zoals een Xbox, Playstation, pc’s, tv’s of routers/modems onmiddellijk van stroom tijdens een stroomstoring, inclusief bescherming tegen piekspanningen.
 • Vier extra piekstroom-stopcontacten: ontworpen om te beschermen tegen onveilige stroompieken en ‘harde uitschakelingen’ die apparatuur permanent kunnen beschadigen.
 • Drie USB-poorten aan de voorkant om apparaten op te laden, zoals gaming headsets en mobiele telefoons.
 • Verkrijgbaar in twee kleuropties – Arctic (BGM1500) en Midnight (BGM1500B), beiden met 12 aanpasbare RGB LED-lampjes die passen bij de gaming-setup van de gebruiker.
“Betrouwbare stroomvoorziening en internetconnectiviteit zijn essentieel voor de hedendaagse gamers en influencers. Pieken of stroomstoringen kunnen een grote impact hebben op zowel hun apparatuur als hun verbinding met het publiek over de hele wereld,” aldus Elliot Turek, Director of Category Management, Schneider Electric Europa. “Met de introductie van APC Back-UPS™ Pro Gaming in Europa zorgen we ervoor dat dure en gevoelige elektronica, zoals GPU-powered computers en gaming-systemen van merken als Sony, Microsoft en Nintendo, beschermd blijven tegen elektrische schade en dat de gamers en influencers kunnen profiteren van ongeëvenaarde betrouwbaarheid wanneer ze die het hardst nodig hebben.”

De gamers van de toekomst

Naarmate steeds meer gamers en streamers investeren in kostbare apparatuur en meer tijd besteden aan het bereiken van een online publiek en het deelnemen aan wedstrijden, is het van essentieel belang dat hun verbinding beschermd blijft. Schneider Electric, het moederbedrijf van APC, is een D&H-gecertificeerde eSports Provider. Dit betekent dat zowel eSports-liefhebbers als professionals met een gerust hart kunnen spelen, wetende dat hun reputatie niet wordt geschaad door factoren waar ze geen controle over hebben.
Door APC Back-UPS™ Pro Gaming UPS toe te voegen aan hun thuis- en studio-setups kunnen zowel professionele als recreatieve gamers en social media influencers erop vertrouwen dat ze:
 • Beschermd zijn: een gaming batterij back-up beschermt waardevolle gaming-systemen tegen meer dan zeven verschillende soorten stroomonderbrekingen.
 • Verbonden blijven: na het afsluiten van een game blijft het systeem stroom leveren aan een router en/of modem.
 • In de game blijven: als de stroom wordt onderbroken of wegvalt tijdens het spelen, stelt APC Back-UPS™ Pro Gaming gamers in staat om een wedstrijd af te maken en de beloningen te innen die ze anders waren misgelopen.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Nieuwe OPPO Reno12 Series vanaf vandaag verkrijgbaar op de Nederlandse markt

Quatt onthult duurzame airco die koelt met warmtepomp