in

Lebara introduceert nieuwe Wereld Databundels en verlaagt roamingtarieven buiten de EU

Lebara kondigt vandaag de lancering aan van haar nieuwe Wereld Databundels. Deze bundels bieden klanten de mogelijkheid om makkelijk en voordelig data te gebruiken wanneer zij buiten de Europese Unie reizen.

Daarnaast verlaagt Lebara ook de roamingtarieven buiten de EU. Lebara biedt hiermee op veel plekken de meest voordelige roamingtarieven, waardoor klanten wereldwijd betaalbaar verbonden blijven.

Makkelijk en voordelig

Met de nieuwe Wereld Databundels wil Lebara het voor haar klanten zo makkelijk en voordelig mogelijk maken om ook buiten de EU mobiele data te gebruiken. Zo kunnen klanten op vakantie net zo makkelijk online zijn als thuis, zonder onverwachte kosten achteraf. Klanten van Lebara kunnen eenvoudig een Wereld Databundel kopen via een link in de sms die ze automatisch bij aankomst op hun vakantiebestemming ontvangen, of via de MyLebara app. Op de website, in de sms, of via de MyLebara app vinden klanten ook informatie over de beschikbare bundels (500 MB, 1GB of 3GB voor 8 of 15 dagen) en hoe zij deze direct kunnen aanschaffen. De beschikbaarheid van de verschillende bundels hangt af van de vakantiebestemming.

Verlaagde scherpe roamingtarieven

Ga je op reis buiten de EU maar wil je geen gebruik maken van een bundel? Ook dan zit je bij Lebara goed. Want Lebara heeft ook haar roamingtarieven buiten de EU verlaagd en biedt daarmee heel scherpe en op veel plekken zelfs de meest voordelige roamingtarieven. Voor landen binnen de EU, plus Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Liechtenstein, Noorwegen en IJsland, blijven de huidige voordelige voorwaarden gelden: data, bellen en sms’en binnen je normale bundel. Dus net zo makkelijk als je thuis gewend bent, zonder extra kosten.

Voordelig in contact blijven

“Met de vakantieperiode in zicht weten we dat veel mensen naar het buitenland reizen. Voor bijna iedereen geldt dat je dan net zo goed online wil kunnen zijn als thuis. Dat kan een uitdaging zijn, want niet overal is (goede) WIFI aanwezig. Met onze Wereld Databundels kan je nu ook buiten de EU in contact blijven met het thuisfront en je avonturen delen via je socials, zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaalt,” aldus Sebastiaan Rigter, Commercieel Directeur van Lebara.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

4 tips om je IT duurzamer in te richten

Nieuwe OPPO Reno12 Series vanaf vandaag verkrijgbaar op de Nederlandse markt