in

Razer DeathAdder V2 nu beschikbaar in mini-variant

Razer komt met de Razer DeathAdder V2 Mini. Dit is de nieuwste toevoeging aan Razers DeathAdder-familie. De Razer DeathAdder V2 Mini komt tegemoet aan de vraag vanuit de gemeenschap naar een kleinere, lichtgewicht muis. Maar wel met behoud van het iconische ergonomische rechtshandige ontwerp waar meer dan tien miljoen Razer DeathAdder-fans op vertrouwen.

Met slechts 62 gram is de Razer DeathAdder V2 Mini een zeer lichte gaming-muis die geschikt is voor gebruikers met kleine handen. Zowel fans van de palm- als klauwgreep kunnen de muis gebruiken en de veelzijdige vorm biedt comfort tijdens urenlang gamen.

De Razer DeathAdder V2 Mini is voorzien van Razers iconische optische muis-switches. Deze zijn duurzaam en gaan tot zeventig miljoen muisklikken mee. De muis is uiterst nauwkeurig dankzij de 8.500 DPI Optical Sensor die de bewegingen van de muis feilloos volgt zonder spin-outs.

De Razer DeathAdder V2 Mini heeft zes programmeerbare knoppen en intern geheugen voor het opslaan van profielen zodat gebruikers altijd toegang hebben tot hun persoonlijke instellingen. Ook heeft de muis 100% PTFE Mouse Feet voor de soepelste bewegingen op ieder oppervlak en Razer Chroma RGB-verlichting.

Meer informatie over de Razer DeathAdder V2 Mini kun je hier vinden.

Mouse Grips

Naast de DeathAdder V2 Mini introduceert Razer ook de nieuwe antislip Razer Mouse Grip Tape. Deze voorgesneden Grip Tape kan worden aangebracht op de bovenste muisknoppen, de zijkanten of de palmsteun voor een betere grip tijdens het gamen. Het wordt meegeleverd in de doos met de DeathAdder V2 Mini en zal ook apart verkrijgbaar zijn voor de meeste nieuwe Razer-muizen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Thuiswinkel.org start bemiddeling en certificering platformen

De nieuwe devolo Magic 2 WiFi next: nieuwe generatie Mesh-WiFi