in

De nieuwe devolo Magic 2 WiFi next: nieuwe generatie Mesh-WiFi

Gigabitsnelheden door het hele huis! Om dit waar te maken, is van begin tot eind een sterk netwerk nodig. Met de Magic 2 LAN DINrail zorgt devolo voor zo’n netwerk.

Deze nieuwe adapter is uitgerust met G.hn-technologie van hoge kwaliteit en maakt direct verbinding met het Powerline-signaal via de meterkast. Met de Magic 2 LAN DINrail verandert elk stopcontact in een highspeed toegangspunt met maximaal 2.400 Mbps.

Een sterk thuisnetwerk tot aan de zolderkamer

De jacht op een stabiel en krachtig thuisnetwerk begint voor veel huishoudens in de meterkast. Hier komt de internetverbinding binnen, maar van daaruit wordt de verbinding vervolgens onvoldoende verspreid door het huis. devolo pakt dit probleem aan met de Magic 2 LAN DINrail. Dit product wordt door een elektricien direct in de meterkast geïnstalleerd en tovert het complete elektriciteitsnet om tot een datasnelweg. Boren en het trekken van Ethernet-kabels door het hele huis is overbodig. De Magic 2 LAN DINrail creëert een Powerline-verbinding tussen de router en de netvoeding met automatische fasekoppeling op de plek waar de rest van het huis volledig voorzien wordt. Permanente integratie maakt transmissiesnelheden mogelijk van maximaal 2.400 Mbps, dankzij de nieuwste G.hn-Powerline-technologie.

Maximale performance voor maximale vraag

Extreem snelle datatransmissie naar een thuisbioscoop, de beste game-ervaring met lage latency of een nieuw multi-room muzieksysteem – de Magic 2 LAN DINrail transformeert elk stopcontact in een potentieel netwerkcontact dat alle multimedia-apparaten voorziet van snel internet. Met een bereik van maximaal vijfhonderd meter verandert het huis in een huis van de toekomst.

Netwerk-magie

De Magic 2 LAN DINrail maakt de weg vrij vanuit de meterkast voor de overige producten uit de devolo Magic-serie – het internetsignaal is beschikbaar via het elektriciteitsnet. Vervolgens is een andere Magic-adapter te installeren in elk stopcontact: van de Mesh-WiFi-adapter tot gigabit LAN – alle Magic-adapters zijn onderling compatibel.

Het modulaire ontwerp van het systeem zorgt voor op maat gemaakte uitbreidingsmogelijkheden voor elke behoefte. De DINrail-module garandeert een optimale toevoer met een snel netwerk door het hele huis en bij elk stopcontact.

devolo Cockpit en de webinterface van de adapters zijn te gebruiken voor de installatie van het Magic-netwerk. Als een Magic WiFi-adapter al in gebruik is, kan ook de gratis Home Network App worden gebruikt.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Magic 2 LAN DINrail is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 150 euro en dient te worden geïnstalleerd door een gekwalificeerde elektricien. Het Magic-netwerk is op flexibele wijze uit te breiden met extra adapters. devolo biedt drie jaar garantie op zijn producten.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Razer DeathAdder V2 nu beschikbaar in mini-variant

Teufel heeft de RADIO 3SIXTY vernieuwd