in

Logitech G vindt icoon opnieuw uit met de G502 X gamingmuis – in bedrade, draadloze en plus versie

De G502 X borduurt voort op ‘s werelds populairste gamingmuis, met de nieuwste en meest geavanceerde gametechnologieën – Logitech G, een merk van Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) en leider op het gebied van gametechnologieën en -uitrustingen, heeft vandaag de G502 X, G502 X LIGHTSPEED en G502 X PLUS aangekondigd.

Dit zijn de nieuwste versies van ‘s werelds populairste gamingmuis, met een reeks baanbrekende innovaties voor de best mogelijke game-ervaring.

De G502 X borduurt voort op het leveren van ongeëvenaarde gaming-prestaties door de vorm van de G502 opnieuw te ontwerpen en hem te voorzien van de meest geavanceerde gametechnologieën, waaronder de hybride LIGHTFORCE optisch-mechanische schakelaars.

“De G502 is een icoon in de gamewereld en we weten dat de community reikhalzend heeft uitgekeken naar de volgende generatie”, zegt Ujesh Desai, Vice Presidenten General Manager van Logitech G. “We hebben de iconische G502 opnieuw vormgegeven en technische verbeteringen toegepast die de legendarische gamingmuis naar een nieuw game-tijdperk tillen. De nieuwe G502 X belooft met zijn lichtere materialen en geavanceerde technologieën de G502-traditie van ultieme prestaties en totale controle voort te zetten.”

Alle G502 X-modellen worden geleverd met de gloednieuwe hybride LIGHTFORCE optisch-mechanische schakelaars, die exclusief voor Logitech G zijn. De schakelaars bieden ongelooflijke snelheid en betrouwbaarheid, evenals precieze bediening met heldere response.

LIGHTFORCE is een revolutionaire microswitch-technologie die de voordelen van optische schakelaars combineert met het bedieningsgevoel van mechanische schakelaars waar gamers zo van houden. Optische schakelaars bieden hoge snelheid, prestaties en een goede betrouwbaarheid gedurende de levensduur van de muis.

In de LIGHTFORCE-schakelaars zitten onderdelen die net als mechanische schakelaars werken, zodat de voelbare feedback behouden blijft. Dit resulteert in optische en mechanische triggers die de ultieme gaming-prestaties leveren. LIGHTFORCE biedt betrouwbare, optische bediening met ultralage latency, gecombineerd met de beste eigenschappen van mechanische klikken.

De G502 X is voorzien van een nieuw ontworpen, omkeerbare en verwijderbare DPI-knop om tegemoet te komen aan verschillende handgroottes en gripstijlen. Het dunwandige exoskelet van de muis zorgt ook voor gewichtsreductie en een goede grip. Daarnaast beschikt de G502 X over een opnieuw ontworpen scrollwiel met een hogere stabiliteit en lager gewicht. Dit is gerealiseerd met behoud van de iconische infinite scroll en ratchet functies van de G502.

Naast het feit dat de draadloze versies van de muis uitgerust zijn met USB-C opladen, zijn alle G502 X-modellen uitgerust met een HERO 25K-sensor. Deze kan bewegingen nauwkeurig volgen op submicron-niveau, zonder het gebruik van afvlakking, filtering of versnelling.

Tijdens gebruik zonder draad is de responstijd 68% sneller dan de vorige generatie. Deze update van het draadloze LIGHTSPEED-protocol stelt gamers ook in staat om twee LIGHTSPEED-apparaten op één receiver aan te sluiten met behulp van de Device Pairing Tool in de G HUB. Ze kunnen ervoor kiezen om de G502 X te bedienen met dezelfde ontvanger als hun Logitech G915, G915 TKL of G715 gaming-toetsenborden.

Daarnaast is de G502 X-lijn compatibel met Logitech G POWERPLAY-muismatten. Het draadloos opladen van de muis via deze matten zorgt voor een onbeperkte levensduur van de batterij zonder kabels.

Het G502 X PLUS-model wordt geleverd met LIGHTSYNC RGB, wat zorgt voor vloeiende led-verlichting die zich aanpast terwijl de gebruiker speelt. Tevens brengt deze technologie opstart- en uitschakeleffecten en batterij-optimalisatie via actieve speeldetectie.

Prijzen en beschikbaarheid

De Logitech G502 X, G502 X LIGHTSPEED en G502 X PLUS gamingmuizen zijn vanaf medio september 2022 verkrijgbaar op LogitechG.com en bij bekende retailers tegen adviesprijzen van respectievelijk € 89, € 149 en € 169. Alle drie de muizen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Bezoek voor meer informatie onze website, onze blog of neem contact met ons op via Twitter en Instagram.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

IFA 2022: XGIMI presenteert toekomst van content ervaring

29 procent Nederlanders werkt het liefst zonder collega’s