in

HMD Global zet volop in op een steeds betere Android™ ervaring en bewijst dit met de introductie van de Nokia 2.2

HMD Global, the home of Nokia phones, kiest voor een gebruiksvriendelijke AndroidTM ervaring en voegt vandaag de nieuwe Nokia 2.2 toe aan het Android One portfolio. Verder wordt de Android Pie™-upgrade beschikbaar gemaakt voor de Nokia 3.

Daarmee maakt HMD Global pure, veilige en up-to-date software-ervaringen toegankelijk voor iedereen.

Nokia 3 krijgt upgrade naar Android Pie™

HMD Global, the home of Nokia phones, meldt vandaag dat ook de Nokia 3 (2017) een upgrade krijgt naar Android Pie™. Hiermee breiden ze hun portfolio van Nokia-smartphones met het nieuwste besturingssysteem van Android verder uit, waarmee de nieuwste innovaties van Google, waaronder Digitaal Welzijn, Adaptive Battery en Adaptive Brightness, beschikbaar worden voor in totaal 19 Nokia-smartphones.

“Nokia smartphones zijn innovatief, duurzaam en stijlvol, zoals je mag verwachten van een hedendaagse smartphone.”

Iedere update, nog beter

Deze upgrades passen in HMD Global’s belofte om iedere consument steeds de best mogelijke AndroidTM ervaring te kunnen bieden. Deze belofte maken ze waar door als enige smartphonefabrikant geen onderscheid te maken tussen hun updatebeleid en de verschillende smartphones die ze aanbieden. Iedere Nokia smartphone ontvangt namelijk twee jaar lang de nieuwste Android upgrades, waardoor deze over de meest recente en beste versie van het besturingssysteem beschikt, inclusief de nieuwste functies van Google. Verder krijgen ze drie jaar lang maandelijkse veiligheidsupdates, want deze updates horen vandaag meer dan ooit vanzelfsprekend te zijn. Consumenten die kiezen voor een Android OneTM-smartphone van Nokia kunnen rekenen op een ervaring zonder bloatware of grafische aanpassingen, die vaak ten koste gaan van je batterij en de rekenkracht van je toestel, waardoor een optimale gebruikerservaring geboden wordt.

Wout Martens, Marketing Manager HMD Global Benelux:

“Nokia smartphones zijn innovatief, duurzaam en stijlvol, zoals je mag verwachten van een hedendaagse smartphone. Als Europese smartphonefabrikant gaan we nog een stap verder. We willen dat al onze klanten over een gebruiksvriendelijk toestel beschikken dat altijd veilig blijft en beter wordt, ongeacht het segment.”

Nokia 2.2 brengt innovatie naar iedereen

HMD Global wil haar klanten in elk segment de laatste innovaties en een optimale gebruikerservaring bieden. Daarom kondigt het bedrijf vandaag ook de Nokia 2.2 aan, die midden juni verkrijgbaar zal zijn voor 119 euro. Dit toestel versterkt het onderste segment van Nokia-smartphones en wordt geleverd met Android 9 Pie, klaar voor Android Q.

“We brengen nieuwe functies, waaronder AI-gestuurde camerasoftware, gezichtsontgrendeling, een Google Assistant-knop en de laatste versie van Android, naar ons goedkoopste segment en bevestigen hiermee dat de Nokia 2.2 de laatste ontwikkelingen in smartphonetechnologie voor een zeer toegankelijke prijs biedt”, zegt Wout Martens.

Deze nieuwe smartphone is de eerste in de 2-serie die deel uitmaakt van het Android One-programma, waardoor je de nieuwste pure versie van Android kan ervaren op een modern 5.7” scherm met een onopvallende selfie-notch. Met de Nokia 2.2 kun je je uiterlijk aanpassen aan je stemming of outfit. Zo kan je met de verwisselbare Nokia Xpress-on covers binnen enkele seconden eenvoudig de kleur veranderen van je smartphone (verkrijgbaar in Pink Sand, Ice Blue en Forest Green).

De Nokia 2.2 is vanaf midden juni beschikbaar voor 119 euro.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Nog een stap verder met de kracht van touch: MMD lanceert het interactieve Philips 242B9T display met SmoothTouch

The Legend Reborn: MX518 gamingmuis nu beschikbaar