in

Nokia 8110 4G verwelkomt WhatsApp

Beschikbaar in België – HMD Global, the home of Nokia phones, heeft vandaag aangekondigd dat WhatsApp nu ook in België beschikbaar is op de Nokia 8110 4G. De app kan gedownload worden via een software-update in de Store.

Wout Martens, Marketing en PR Manager Benelux bij HMD Global: “De integratie van Whatsapp maakt de Nokia 8110 4G de ideale gsm voor op de festivalweide of vakantie. It’s the best of both worlds. Met de slimme feature phone kan je in alle rust genieten van je vrije momenten maar heb je tegelijk wel de mogelijkheid om met de meest populaire messaging-applicatie WhatsApp in contact te blijven met je vrienden en familie.”

De Nokia 8110 4G heeft een vertrouwde en gebruiksvriendelijke interface en is voorzien van een intuïtief design: gesprekken beantwoorden en beëindigen gebeurt met een simpele ‘slide’, een ontwerp dat een verslavende helikopter-spin om zijn as mogelijk maakt. De klassieker gaat gepaard met het vakmanschap dat je zou verwachten van een Nokia-telefoon, met duurzaamheid en betrouwbaarheid aan de basis.

De integratie van Whatsapp maakt de Nokia 8110 4G de ideale gsm voor op de festivalweide of vakantie

Aangedreven door KaiOS, is de Nokia 8110 4G perfect voor iedereen die interesse heeft in een iconische 4G feature phone of een companion phone. Het toestel is ook uitgerust met de Store KaiOS-aangedreven apps die de gebruikerservaring verbeteren. Dit omvat een aanbod aan vooraf geïnstalleerde Google-toepassingen zoals de Google Assistant, Google Maps en Google Search, maar ook de vernieuwde Snake game.

Met twee kleuren om uit te kiezen, Traditional Black en het levendige Banana Yellow, heeft de Nokia 8110 4G alles wat je leuk vond maar dan heruitgevonden.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

D-Link introduceert: de Exo Smart Mesh Wi-Fi Router- serie met McAfee beveiliging

Sony voegt 8K HDR LED en 4K HDR OLED TV toe aan het MASTER Series-aanbod