in

Sony voegt 8K HDR LED en 4K HDR OLED TV toe aan het MASTER Series-aanbod

Tevens volledig vernieuwde BRAVIA line-up aangekondigd voor 2019 – Sony Benelux kondigt twee nieuwe modellen binnen de MASTER Series aan. De ZG9 8K HDR full-array LED TV en AG9 4K HDR OLED-TV.

Met de MASTER-series stelt Sony zich als doel de beeldkwaliteit te evenaren van een professionele monitor in een filmstudio. Mede dankzij een nauwkeurig productieproces en strenge kwaliteitscontrole door de engineers biedt de MASTER series de hoogst mogelijk beeldkwaliteit in een thuisopstelling. Om perfectie in beeld en geluid te garanderen is tevens de kennis over signaalverwerking en de knowhow van Sony Pictures Entertainment ingezet. Dit garandeert een zeer realistische beeldweergave zoals de maker het bedoeld heeft.

De ZG9 8K LED TV serie en AG9 4K OLED TV serie produceren hoogwaardige HDR beeldkwaliteit via de Picture Processor X1 Ultimate. Deze processor speelt een sleutelrol bij de productie van een natuurgetrouw beeld. De X1 Ultimate heeft een uniek algoritme speciaal ontwikkeld voor 8K resolutie. Dit algoritme kan op intelligente wijze objecten in beeld detecteren en analyseren. Dit resulteert in een realistische weergave van details en een hoogwaardig contrast. De X1 Ultimate maakt deze analyses dankzij Sony’s Object-based Super Resolution. Deze processor kan een object individueel remasteren voor meer diepte, nauwkeurige textuur en een realistischer beeld.

IMAX Enhanced

Zowel de ZG9 en AG9 zijn IMAX Enhanced. IMAX Enhanced is een speciale certificering voor home-entertainment. IMAX Enhanced gemasterde content garandeert een realistische beeld- en geluidsweergave zoals de producent het bedoeld heeft. Later dit jaar zal in de Benelux IMAX Enhanced-content beschikbaar komen via de Rakuten-streamingdienst.

Netflix Calibrated Mode

Speciaal voor de MASTER-serie biedt Sony samen met Netflix, de Netflix Calibrated Mode. Deze unieke functie is ontwikkeld om de beeldkwaliteit van de producent te evenaren. Door de optie in het menu te selecteren reproduceert Netflix Calibrated Mode automatisch de beeldweergave. Entertainmentliefhebbers kunnen zo optimaal genieten van tv-series, films, documentaires en andere programma’s op Netflix.

Naast beeldkwaliteit is geluidskwaliteit een belangrijk element van de kijkervaring. Daarom beschikken deze modellen over Sound-from-Picture Reality. Dit reproduceert de positie van de geluidsbron zeer nauwkeurig, zodat het geluid direct uit de mond van de acteur lijkt te komen wanneer deze spreekt.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Nokia 8110 4G verwelkomt WhatsApp

De Xbox One-familie presenteert haar nieuwste lid: de Xbox One S All-Digital Edition