in

D-Link introduceert: de Exo Smart Mesh Wi-Fi Router- serie met McAfee beveiliging

De DIR-1960, DIR-3060 en de DIR-2660 met MU-MIMO en automatische firmware updates zijn binnenkort beschikbaar. De routers komen met McAfee-licenties: vijf jaar McAfee Secure Home-platform en twee jaar McAfee LifeSafeTM. D-Link Wi-Fi Mesh: naadloze Wi-Fi mogelijk met compatibel extenders.1 Ondersteuning van stembesturing met Google Assistent en Amazon Alexa 2

D-Link introduceert de nieuwe Exo Smart Mesh Wi-Fi Router-serie; een krachtige aanvulling op het portfolio van naadloze verbindingsoplossingen van D-Link voor thuis. De serie bestaat uit drie routers:

 • de AC1900 Smart Mesh Wi-Fi Router (DIR-1960)
 • de AC2600 Smart Mesh Wi-Fi-router (DIR-2660)
 • de AC3000 Smart Mesh Wi-Fi Router (DIR-3060)

“Mensen willen toegang tot internet wat zowel veilig als snel en betrouwbaar is.”

Deze routers bieden hoogwaardige Wi-Fi-connectiviteit en zijn uitgerust met een geïntegreerde McAfee Client die verbinding maakt met het McAfee Secure Home platform. Hiermee wordt elk apparaat op het verbonden thuisnetwerk beveiligd tegen verdachte verbindingen en wordt toegang tot schadelijke inhoud geblokkeerd. Hierdoor wordt er een sneller en veiliger thuisnetwerk wordt geboden. De routers komen met een vijfjarig McAfee Secure Home Platform-abonnement en krijgen ook een tweejarig abonnement op McAfee LiveSafe ™. Hiermee kan de McAfee antivirussoftware op een onbeperkt aantal computers, tablets en smartphones worden geïnstalleerd op het netwerk. Ouders hebben met het McAfee Secure Home abonnement uitgebreide controlemogelijkheden om hun kinderen te beschermen. Toegang tot ongepaste inhoud kan geblokkeerd worden en Wi-Fi-schema’s kunnen worden ingesteld.

Het McAfee Secure Home Platform omvat:

 • Schadelijke site-blokkering
 • Verbindingsanomalie-, en botnetdetectie
 • Geavanceerde netwerkbesturingselementen waarmee u uw apparaten onzichtbaar maakt voor hackers
 • Automatische ontkoppeling van geselecteerde apparaten als u niet thuis bent
 • Uitgebreide ouderlijk toezicht opties met aanpasbare contentfiltering, profielen en Wi-Fi schema’s.

De nieuwe routers beschikken over de beste 802.11ac Wave 2, waardoor dual-band en tri-band gecombineerde draadloze snelheden tot 1.900 Mbps, 2.533 Mbps en 3.000 Mbps mogelijk zijn. Voor nog bredere Wi-Fi dekking voegt u eenvoudig compatibele D-Link Wi-Fi Mesh-extenders 1 toe voor een ​​naadloos, zelf optimaliserend, mesh draadloos netwerk in elke hoek van uw huis. Een SuperSpeed USB 3.0-poort met een overdrachtssnelheid van maximaal 4,8 Gbit / s zorgt voor razendsnelle toegang tot gegevens, foto’s, video’s of muziek via compatibele USB-opslagmedia. De vier Gigabit Ethernet LAN-poorten bieden voldoende aansluitmogelijkheden voor verschillende apparaten.

Firmware altijd up-to-date

De routers zoeken dagelijks zelfstandig naar firmware-updates. Wanneer er een update beschikbaar is wordt deze automatisch op de achtergrond gedownload en geïnstalleerd. Zo bent u zeker van de beste bescherming en de nieuwste functies. Met de D-Link Wi-Fi app is de installatie van de draadloze router een fluitje van een cent. De app begeleidt u stap voor stap bij het inloggen en instellen van de router. U kunt ook de installatiewizard openen via een browser en de router zo online beheren.

Kevin Wen, President van D-Link Europe, zegt hierover:

“Mensen willen toegang tot internet wat zowel veilig als snel en betrouwbaar is. Met McAfee-bescherming bieden onze nieuwe Exo-routers verbeterde cyberbeveiliging voor het thuisnetwerk en bescherming onderweg wanneer gebruikers niet thuis zijn.”

De belangrijkste kenmerken in één oogopslag:

 • McAfee Secure Home vijfjarig pakket inbegrepen
 • McAfee LifeSafe TM tweejarig pakket inbegrepen
 • Ondersteuning van stembesturing met Google Assistent en Amazon Alexa. 2
 • MU-MIMO biedt optimale snelheid en efficiëntie bij gelijktijdige gegevensoverdracht van meerdere gebruikers naar het WLAN.
 • Met de SPEEDTEST ™ -routers kunt u de ware snelheid van uw internet meten, rechtstreeks vanaf de router.
 • Krachtige 880-MHz dual-core processor voor intensieve netwerkactiviteit, zodat gebruikers kunnen genieten van videostreaming zonder bufferen, lag- free gaming en bliksemsnel kunnen internetten.
 • D-Link Wi-Fi Mesh voor naadloze mesh WiFi mogelijk door uitbreiding met mesh-extenders (bijv. DAP-1620 (B1)). 1
  802.11ac Wave 2 WLAN maakt gecombineerde datasnelheden mogelijk tot 1900 Mbps (DIR-1960), 2533 Mbps (DIR-2660) en 3000 Mbps (DIR-3060).

Beschikbaarheid en prijzen

 • De AC1900 Exo Smart Mesh Wi-Fi Router (DIR-1960) is beschikbaar vanaf mei 2019 voor een consumentenadviesprijs van €134,-.
 • De AC2600 Exo Smart Mesh Wi-Fi-router (DIR-2660) is beschikbaar vanaf mei 2019 voor een consumentenadviesprijs van €145,-.
 • De AC3000 Exo Smart Mesh Wi-Fi Router (DIR-3060) is beschikbaar vanaf juni 2019 voor een consumentenadviesprijs van €186,-.
1 Meer informatie over compatibele apparaten voor de D-Link Wi-Fi Mesh functies vindt u op de D-Link website.
2 Geselecteerde functies kunnen worden bestuurd via spraakopdrachten.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Online bestedingen vijf jaar later: Telecom, laptop, TV en iPad

Nokia 8110 4G verwelkomt WhatsApp