in

Nu verkrijgbaar: Unlock the Speed met de OnePlus 6T

Screen Unlock in het 6,41-inch Optic AMOLED scherm, toonaangevende hardware en nauwkeurig design zorgen voor snelle en feilloze smartphone-ervaring – De langverwachte OnePlus 6T is vanaf vandaag verkrijgbaar.

De OnePlus 6T kenmerkt zich door functionaliteiten zoals Screen Unlock – de snelste in-display vingerafdruktechnologie in de sector, een rijk en indrukwekkend scherm van 6,41-inch Optic AMOLED display en een grotere 3.700mAh batterij die 23% meer batterijduur biedt in vergelijking met de OnePlus 6.

“Toonaangevende hardware en nauwkeurig design zorgen voor snelle en feilloze smartphone-ervaring”

Meer dan 1200 man reisden naar New York voor de lancering van de OnePlus 6T en vorige week stonden bijna 5000 mensen in de rij om het toestel als eerste bij een OnePlus pop-up winkel te bemachtigen. OnePlus organiseerde het grootste aantal pop-ups ooit in Europa verspreidt over 11 steden: Londen, Berlijn, Milaan, Amsterdam, Madrid, Barcelona, Parijs, Marseille, Bordeaux, Lyon en Toulouse.

De OnePlus 6T is te verkrijgen vanaf 559 euro in de kleuren Midnight Black en Mirror Black op OnePlus.com en bij Belsimpel. Het toestel kan los worden gekocht of gecombineerd worden met een telefoonabonnement naar keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Royole introduceert opvouwbare smartphone met volledig flexibel scherm

Waar fotografieliefhebbers van dromen onder de kerstboom