in

Waar fotografieliefhebbers van dromen onder de kerstboom

4 ultieme cadeautips voor de feestdagen: Voor de extreme sporter: de WG-60 | Voor de avonturier: de Theta V | Het beste van 2 werelden: de PENTAX KP | Voor de spiegelreflexfotograaf die van high performance houdt: de fullframe 50mm-lens

Voor de extreme sporter: de WG-60

De spiksplinternieuwe WG-60 is speciaal ontworpen voor actievelingen en geeft fietsen, skiën, surfen, duiken of andere outdoorsporten een nieuwe dimensie. Deze camera is compact en licht, waterproof tot 14m diepte, shockproof tot 1.6m hoogte en freeze-proof tot -10°C. Ideaal om mee te nemen op de skilatten! De WG-60 is uitgerust met een krachtige, vijfvoudige optische zoomlens en schiet video’s in Full HD. Deze gemakkelijk te bevestigen action cam is de go-to camera voor actieve vakanties of de meer extremere hobby’s.(adviesprijs € 249,-)

Voor de avonturier: de Theta V

Voor wie graag nieuwe dingen uitprobeert zit goed met de Theta V. De kleine 360°-camera past perfect in je hand en neemt beelden op in 4K, beschikt over een vierkanaalsmicrofoon en schiet moeiteloos 360°-foto’s en
-video’s in hoge resolutie. Gebruikers kunnen de beelden gemakkelijk delen op social media en dankzij de bijhorende applicatie kun je de meest verrassende effecten creëren. Met de onderwaterbehuizing neem je de Theta ook gewoon mee tijdens een duik of naar je favoriete wintersportgebied.
(adviesprijs € 399,-)

Het beste van 2 werelden: de PENTAX KP

De PENTAX KP tilt de K-serie naar een hoger niveau met haar sterke, compacte body en hoge resolutie. Deze ‘systeemreflex’-camera heeft natuurlijk een echte, heldere zoeker. Naast een mechanische sluiter is de KP ook voorzien van een elektronische sluiter waardoor er volledig stil en met hoge sluitertijd tot 1/24.000 seconde gefotografeerd kan worden, net zoals een systeem-camera. Alles is dus mogelijk; van dagelijkse sfeer-beelden tot professionele outdoor fotoshoots in extreme omstandigheden. Het toestel is namelijk stofdicht, waterproof en bestand tegen temperaturen tot -10°C. Het fijnste aan deze camera? Je kan hem eenvoudig naar eigen wens aanpassen dankzij het grip replacement-systeem en de talloze andere opties, zoals de hoge resolutie pixelshift.
(adviesprijs vanaf € 999,-)

Voor de spiegelreflexfotograaf die van high performance houdt: de fullframe 50mm-lens

De HD PENTAX-D FA 50mm F/1.4 SDM AW is een standaardlens, met groot diafragma en enkele focus, te gebruiken voor de digitale spiegelreflexcamera’s uit de PENTAX K-serie. Fotografieliefhebbers weten deze veelzijdige lens te appreciëren dankzij de stofdichte en weerbestendige constructie. Daarnaast beperkt de lens afwijkingen tot een minimum en staat deze dus garant voor heldere, contrastrijke beelden met scherpte van rand tot rand. Voor professionals die kiezen voor high end-kwaliteit, is deze lens een absolute must.
(adviesprijs € 1199,-)

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Nu verkrijgbaar: Unlock the Speed met de OnePlus 6T

DigiFocus: Black Friday en Cyber Monday in 2018 voor het eerst groter dan Kerst