in

Ricoh Imaging lanceert GRIII: een high-end digitale compactcamera

Ideaal voor straatfotografie en andere spontane momentopnames – Met trots kondigt Ricoh Imaging de RICOH GRIII aan. Deze compacte, digitale high-endcamera combineert hoogstaande kwaliteit en hoge resolutie met een intuïtief, responsief snapshot-vermogen.

De compacte en lichtgewicht vorm maakt van deze camera een uitstekende keuze, zelfs voor professionele fotografen.

De GRIII is de laatste toevoeging aan de GR-serie en is uitgerust met een compleet assortiment nieuw ontworpen componenten. Zo zijn de lens, beeldsensor en processor volledig vernieuwd om de beeldkwaliteit, het snapshot-vermogen en de draagbaarheid van de camera te optimaliseren. Ondanks het compactere formaat is een APS-C CMOS-beeldsensor geïnteregreerd van 24.24 effectieve megapixels – maar liefst 8,04MP meer dan zijn voorganger – om hoge resolutiebeelden te produceren. Door de ultrakorte opstarttijd van circa 0.8 seconden kunnen snelle, responsieve beelden gemaakt worden.

De GRIII voorziet ook een aantal nieuwe functies voor een verbeterde bediening en functionaliteit, waaronder een high-speed hybride AF-systeem, een origineel ontworpen Shake Reduction-mechanisme en een touchscreen-scherm. Om optimaal te blijven presteren kan de GRIII in de toekomst via firmware-updates worden geüpgraded. Daarnaast voorziet de compactcamera ook in een wifi-functie en een USB-poort type C voor een optimale interface met smartphones. Dit alles zorgt voor een toppresterend model in de GR-serie, vol met state-of-the-art-functies die voldoen aan de hedendaagse eisen van de fotografie.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

HTC Vive kondigt VIVE Focus Plus voor premium VR-ervaringen aan

Zweedse Marie Wolt lanceert fashionable draadloze smartphone oplader in 25 designs