in

Waterdicht en schokbestendig: Canon lanceert de Canon IVY REC outdoorcamera

Voor de leukste on-the-go activiteiten – Canon Europe lanceert vandaag de Canon IVY REC. Een ultracompacte en gebruiksvriendelijke outdoorcamera om de sfeer van de leukste buitenactiviteiten vast te leggen. Dit cameramodel kan gemakkelijk aan een riem of tas worden bevestigd of in je jaszak worden gestoken.

De robuuste Canon IVY REC is bovendien waterdicht* en schokbestendig**, zodat je waar je ook bent de speciale momenten van het leven vast kunt leggen. Uitgerust met een groot aantal functies, waaronder Full HD-videobeelden met 1080p tot 60 fps, Wi-Fi- en Bluetooth®-functionaliteit en opladen via USB, is de Canon IVY REC een outdoorcamera die garant staat voor plezier.

De Canon IVY REC weegt slechts 90 gram en heeft een 13,0 Megapixel-sensor waarmee avonturiers foto’s en Full HD-videobeelden van hoge kwaliteit kunnen vastleggen op een microSD-kaart. Deze lichtgewicht en ultracompacte camera is gedurende 30 minuten waterdicht tot een diepte van maximaal 2 meter en kan schokken bij een valhoogte van 2 meter weerstaan. Hierdoor kan hij de meest uitdagende elementen en omgevingen overleven. Bovendien is er geen scherm dat kan beschadigen, want de clip kan tevens als zoeker worden gebruikt en is te bevestigen aan een riem, tas of koord voor snelle toegankelijkheid. Dit maakt het de perfecte camera voor ‘adrenalinejunkies’.

Van skiën, skateboarden, watersporten of mountainbiken, deze robuuste camera is ontworpen om extreme sporten of meer ontspannende buitenactiviteiten met gemak vast te leggen. Dankzij de Wi-Fi- en Bluetooth®-connectiviteit kunnen ervaren social media-gebruikers hun foto’s en videoclips met behulp van de gratis Canon Mini Cam-app*** direct delen met compatibele iOS- en Android-apparaten. De app biedt bovendien grappige mogelijkheden voor beeldbewerking en Remote Live View-functionaliteit, zodat gebruikers hun foto’s of video’s wireless kunnen bekijken vanuit het perspectief van de camera.

De Canon IVY REC is verkrijgbaar in vier opvallende kleuren: Dragon Fruit Pink, Avocado Green, Stone Grey en Riptide Blue. Het is de perfecte accessoire voor iedereen die spontane momenten wil vastleggen en delen met de wereld, zonder het risico van beschadiging van een smartphone. De Canon IVY REC is een aanvulling op de populaire Canon Zoemini-serie en maakt deel uit van een innovatieve productlijn die speciaal is ontworpen voor een jonge generatie die altijd online is. Door de nadruk te leggen op plezier, gebruiksgemak en betaalbaarheid, biedt Canon producten van wereldklasse die content creators in staat stellen om hun creativiteit de vrije loop te laten en om hun ervaringen eenvoudig te delen.

Prijs en beschikbaarheid

De Canon IVY REC is vanaf november verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van €129,00. Om één van de eerste gebruikers te kunnen zijn – en om tegelijkertijd te profiteren van een exclusieve kennismakingsaanbieding – kunnen geïnteresseerden zich vanaf vandaag al registreren.

Canon IVY REC – de belangrijkste kenmerken

 • Full HD-videobeelden met 1080p tot maximaal 60 fps
  Vastleggen van Full HD-videobeelden
 • 13,0 Megapixel-sensor
  Verbazingwekkende details, kleuren en tinten
 • Wi-Fi- en Bluetooth®-connectiviteit
  Voor online delen en bediening op afstand
 • Waterdicht*
  Gedurende 30 minuten onder water foto’s en video’s vastleggen op een diepte van maximaal 2 meter
 • Schokbestendig**
  Ontworpen om schokken te weerstaan bij een valhoogte van 2 meter
 • Opladen via USB en microSD-kaart
  Het gemak van opladen via USB en de opslag op een microSD-kaart
 • Ultracompact en duurzaam ontwerp
  Om overal en altijd de speciale momenten van het leven vast te leggen
 • Canon Mini Cam-app***
  Remote Live View bij foto’s en video’s
  Foto’s en video’s vanaf de Canon IVY REC kopiëren naar een smartphone
  Het plezier van het bewerken van foto’s en video’s
* Waterdicht tot een diepte van maximaal 2 meter gedurende 30 minuten in zoetwater (IP68-classificatie).
** Schokbestendig tot een valhoogte van 2 meter. De testmethoden voor schokbestendigheid zijn uniek voor dit product en vormen geen garantie tegen beschadiging of defecten aan het product.
***Voor het bewerken en delen van beeldmateriaal, dient de Canon Mini Cam-app te zijn gedownload op een mobiel apparaat dat via Bluetooth® met de Canon IVY REC is verbonden. Deze app is gratis verkrijgbaar in de App Store en via Google Play. Compatibel met mobiele apparaten met iOS 11 of nieuwer en Android-apparaten met Android 5.1 of nieuwer.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Logitech lanceert Thuiswerkdinsdag.nl tijdens nationale thuiswerkweek

DigiGames oktober