in

Canon lanceert nieuwe PTZ-camera, alsook een nieuwe serie Cinema Prime-lenzen met RF-vatting

Canon Europe kondigt vandaag de CR-N100 aan, een indoor 4K pan-tilt-zoom-camera. Dit is het zesde model in de serie PTZ-camera’s, speciaal ontworpen voor het maken van video-opnamen van hoge kwaliteit en naadloze integratie in een multi-camerasysteem.

De CR-N100 blinkt uit in beeldkwaliteit en biedt voor zijn prijs ongeëvenaarde veelzijdigheid en prestaties. De camera is uitgerust met een 1/2.3-type 4K CMOS-sensor, een DIGIC DV6-processor en een krachtig optisch 20x zoomobjectief voor kristalheldere opnamen in 4K UHD-resolutie met uitzonderlijke details en oversampled HD-video.

Als aanvulling kondigt Canon vandaag tevens de introductie aan van een professionele PTZ-controller, de RC-IP1000, en een nieuwe serie Cinema Prime-lenzen met RF-vatting. Deze serie vormt een uitbreiding op het bestaande assortiment CN-E Primes met EF-vatting en Sumire Primes met PL-vatting. De zeven nieuwe lenzen, Canon’s eerste Cinema-lenzen met RF-vatting, de CN-R14mm T3.1 L F, CN-R20mm T1.5 L F, CN-R24mm T1.5 L F, CN-R35mm T1.5 L F, CN-R50mm T1.3 L F, CN-R85mm T1.3 L F en CN-R135mm T2.2 L F, combineren hoge optische prestaties en bedieningsgemak in cinemastijl om te voldoen aan de behoeften van makers van professionele videoproducties zoals documentaires. De ingebouwde RF-vatting biedt een snelle communicatie tussen het objectief en de camerabody, waarbij het verbeterde design voor een stabielere en comfortabelere ervaring tijdens het gebruik zorgt.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Razer introduceert Razer Viper V3 HyperSpeed

Van jouw bureau tot in je tuin: Signify breidt zijn WiZ-portfolio uit met drie nieuwe producten