in

Razer introduceert Razer Viper V3 HyperSpeed

Razer introduceert vandaag met trots de Razer Viper V3 HyperSpeed. Deze draadloze gaming-muis is gemaakt voor zowel profs als beginners, en komt voort uit Razers unieke visie op e-sport en gaming.

Voortbouwen op erfgoed

De Viper V3 HyperSpeed, een uitbreiding op de Viper lijn, bouwt voort op Razers motto: For Gamers. By Gamers. Deze muis geeft gamers een concurrentievoordeel, maar biedt nieuwkomers ook een goed instapmodel in de wereld van professioneel gamen.

Vertrouwde vorm

Jarenlange samenwerking met e-sporters heeft geresulteerd in de nauwkeurige vormverbeteringen van de Viper V3 HyperSpeed, die zorgen voor optimale ondersteuning, grip en comfort. Deze gaming-muis is gemaakt voor claw- en fingertip-grip en zorgt voor minimale belasting van de vingers. Ook kunneen alle functies van de muis zo eenvoudig worden bereikt.

Prestatie voor pros

Door de Razer Focus Pro 30K optische sensor is deze muis erg nauwkeurig. Ook kan hij lang worden gebruikt, dankzij de batterijduur van 280 uur in de HyperSpeed draadloze modus die wordt gevoed door slechts één AA-alkalinebatterij. Met de apart verkrijgbare draadloze dongle is er de optie om de draadloze polling rate op te hogen naar 4000 Hz. Dit geeft die cruciale microseconde voorsprong op de concurrentie.

Het doel van de Viper V3 HyperSpeed is ervoor te zorgen dat zowel de beginners als de professionals hun concurrentie voorblijven. Razer biedt elke gamer topprestaties met de door profs goedgekeurde ergonomie en de best-in-class technologieën.

Voor meer informatie over de Razer Viper V3 HyperSpeed, kijk op Razer.com.

Prijs & beschikbaarheid

  • Razer Viper V3 HyperSpeed | €79,99 – nu verkrijgbaar
  • Razer Viper V3 HyperSpeed & HyperPolling Wireless Dongle | €96,99 – Nu verkrijgbaar

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

AGON by AOC introduceert eerste draagbare gaming-monitor genaamd AOC GAMING 16G3

Canon lanceert nieuwe PTZ-camera, alsook een nieuwe serie Cinema Prime-lenzen met RF-vatting