in ,

Van jouw bureau tot in je tuin: Signify breidt zijn WiZ-portfolio uit met drie nieuwe producten

Signify breidt het WiZ-portfolio uit met drie nieuwe producten die je dagelijks leven weer een stukje gemakkelijker maken. De focus ligt op de nieuwe WiZ slimme bureaulamp, die met zijn kantelbare kop de juiste verlichting biedt voor zowel geconcentreerd werk als tijdens videogesprekken.

De slimme NFC Tags maken het mogelijk je verlichting te bedienen zonder de WiZ-app te openen en de WiZ Outdoor Lichtstrip zorgt voor sfeervolle accenten in de tuin, op het terras of op het balkon. De WiZ slimme bureaulamp en de nieuwe WiZ Outdoor Lichtstrip zijn ook compatibel met de Smart Home Matter Standard.

 • De WiZ slimme Bureaulamp heeft een kantelbare kop zodat je de lamp flexibel kan gebruiken tijdens het thuiswerken.
 • Slimme NFC tags maken het mogelijk je verlichting te bedienen zonder de WiZ-app te openen
 • De eerste WiZ Outdoor Lichtstrip maken je tuin, terras of balkon nog sfeervoller en kleurrijker

WiZ slimme Bureaulamp: volledige flexibiliteit in het thuiskantoor

Met de WiZ slimme bureaulamp lanceert Signify een veelzijdige verlichtingsoplossing voor thuiswerk. De lamp bestaat uit een ringlicht aan de bovenzijde en een hoofdlicht aan de onderzijde van de lampkop, dat flexibel kan worden gekanteld en uitgelijnd. De lamp kan zowel gebruikt worden om geconcentreerd te werken, als om je gezicht optimaal te verlichten tijdens een videogesprek met het ringlampje aan de bovenkant. Het ringlicht heeft een deactiveerbare helderheidssensor die de lichtintensiteit automatisch aanpast aan de omgevingshelderheid en zo de belichting van je gezicht continu optimaliseert. Voor elk van deze toepassingen heeft de lamp een eigen lichtmodus voor het perfecte resultaat. Dankzij de instelbare wittinten kan de lamp na het werk ook gebruikt worden als sfeerverlichting op een dressoir.

Slimme NFC Tags: activeer de functie zonder de WiZ-app

De nieuwe slimme NFC Tags creëren een nieuwe manier om verlichting te bedienen, waarvoor je de WiZ-app niet eens hoeft te openen. Je kan eenvoudig de zelfklevende tags aanraken met je smartphone om een vooraf bepaald commando te activeren. Wanneer je bijvoorbeeld ’s ochtends naar je werk vertrekt, kan je jouw smartphone op een slimme NFC Tag in de auto of op het sleutelrek leggen om alle verlichting in jouw huis in één keer uit te schakelen. Je kiest zelf hoe de slimme NFC Tags ingesteld worden. Het principe kan op elk commando worden toegepast: programmeer de NFC Tag via de WiZ-app, leg je telefoon er op en de woonkamerverlichting wordt bijvoorbeeld gedimd voor een filmavond of het focuslicht op je bureau wordt geactiveerd.

De slimme NFC Tags zijn verkrijgbaar in een praktisch pakket van vier en kunnen overal worden geïnstalleerd en bevestigd waar ze beschermd zijn tegen weer en wind. Omdat ze ook geen eigen batterij nodig hebben, zorgen ze voor een nog intuïtievere en snellere manier om je verlichting aan te sturen.

WiZ Outdoor Lichtstrip: sfeervolle verlichting voor buiten

In de tuin, op het terras of balkon, wordt het nu nog sfeervoller en kleurrijker dankzij de eerste WiZ Lichtstrip voor buiten. De nieuwe WiZ Outdoor Lichtstrip is gemaakt van hoogwaardige siliconen en is zowel weersbestendig als waterdicht met een beschermingsklasse IP65. Verander je buitenruimte in een mum van tijd naar een gezellige sfeer, van warm tot koel wit, met meer dan 16 miljoen kleuren en dynamische lichtmodussen. De lichtstrip is in totaal vijf meter lang, plug-and-play, en kan niet worden verlengd of ingekort.

Net als de WIZ slimme Bureaulamp is de WiZ Outdoor Lichtstrip compatibel met de Smart Home Matter Standard, die de basis legt voor samenwerking tussen fabrikanten van slimme producten. Signify ondersteunt Matter met zijn WiZ- en Philips Hue-producten om gebruikers een algehele ervaring te bieden die de hindernissen tussen verschillende providers oplost. Via een QR-code in de verpakking kunnen de twee WiZ-nieuwkomers gekoppeld worden aan Matter.

Beschikbaarheid (adviesprijs incl. BTW):

 • WiZ Bureaulamp Portrait (vanaf 15 september 2023)
  Adviesprijs: EUR 99,99
 • NFC Slimme Tags, verpakking van vier stuks (vanaf 15 september 2023)
  Adviesprijs: EUR 5,99
 • WiZ Outdoor Lichtstrip (vanaf oktober 2023)
  Adviesprijs: EUR 159,99

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Canon lanceert nieuwe PTZ-camera, alsook een nieuwe serie Cinema Prime-lenzen met RF-vatting

3D printen biedt tal van kansen voor uiteenlopende organisaties