in ,

DigiTest: WiZ Portrait bureaulamp & NFC Tags review

De WiZ Portrait bureaulamp is een slimme verlichtingsoplossing die zich onderscheidt door een grote hoeveelheid functies. In deze review zullen we de belangrijkste kenmerken van deze slimme bureaulamp belichten.

Voor wie het nog niet wist… WiZ specialiseert zich in slimme verlichtingsoplossingen die zowel stijlvol als functioneel zijn. Met een focus op gebruiksvriendelijkheid en smart-technologieën biedt WiZ een uitgebreid assortiment aan smart lighting-producten voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om bureaulampen, plafondlampen of sfeerverlichting, WiZ streeft ernaar om de manier waarop mensen hun omgeving verlichten te transformeren.

Design & multifunctionaliteit

Het strakke (en geometrische) ontwerp van de WiZ Portrait bureaulamp maakt het een springt meteen in het oog. Met dubbele lichtzones biedt deze lamp veelzijdige toepassingen, geschikt voor bureauverlichting, videogesprekken of als ontspannend nachtlampje.

Een opvallende eigenschap van deze bureaulamp is de mogelijkheid om naadloos over te schakelen van bureauverlichting naar videogesprekverlichting. De speciaal ontworpen diffuser zorgt voor een zacht en instelbaar ringlicht, waardoor je online altijd op je best uitziet.

Helderheidsaanpassing & lichtzones

Dankzij de ingebouwde helderheidssensor past de WiZ Portrait bureaulamp automatisch de taakverlichting aan op basis van het omgevingslicht. Dit voorkomt vermoeide ogen tijdens langdurig gebruik, waardoor het een ideale metgezel is voor productieve werkuren.

Met twee lichtzones biedt deze bureaulamp flexibiliteit voor verschillende situaties. Of het nu gaat om extra focus, sfeerverlichting of videoconferenties, de WiZ Portrait bureaulamp kan zich aanpassen aan de gewenste setting.

Gebruiksvriendelijke Smart Lighting

De WiZ Portrait bureaulamp integreert naadloos met andere WiZ-lampen in je Smarthome ecosysteem. Je bedient de verlichting eenvoudig via de WiZ app, WiZmote of gewoon met je stem. De mogelijkheid om schema’s in te stellen en op afstand te bedienen is het een handige toevoeging en maakt je werkplek nog wat slimmer.

Met een breed scala aan instelbare wittinten, variërend van energiek koelwit tot ontspannend warmwit, biedt deze lamp de mogelijkheid om de juiste sfeer te creëren voor iedere gelegenheid.

Matter-Gecertificeerd en SpaceSense-Technologie

De WiZ Portrait bureaulamp is Matter-gecertificeerd, waardoor het eenvoudig kan samenwerken met andere Matter-gecertificeerde apparaten en smart home-platforms. Bovendien fungeert de SpaceSense-technologie als een bewegingssensor, waardoor de lampen automatisch reageren op beweging in de ruimte.

Conclusie

Met zijn veelzijdigheid, geavanceerde functies en strakke ontwerp biedt de WiZ Portrait bureaulamp een fraaie oplossing voor slimme verlichting. Of het nu gaat om werk, ontspanning of streamingsessies, deze lamp biedt een uitgebreide en intuïtieve ervaring voor alle gebruikers.

WiZ NFC-tags

De WiZ NFC-tags zijn een handige en innovatieve oplossing voor het bedienen van je WiZ lampen. Het feit dat er geen batterijen nodig zijn, is een groot pluspunt, waardoor gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over regelmatige vervanging of opladen. De tags zijn gemakkelijk te plaatsen dankzij de zelfklevende achterkant, waardoor ze op verschillende oppervlakken kunnen worden bevestigd, zoals muren of bureaus.

Personaliseren

Wat deze NFC-tags onderscheidt, is de mogelijkheid om gepersonaliseerde acties toe te wijzen aan elke tag. Of het nu gaat om het inschakelen van specifieke lichtinstellingen, het activeren van concentratiemodus tijdens het thuiswerken, of het creëren van een feestelijke sfeer om te dansen met vrienden, de WiZ NFC-tags stellen gebruikers in staat om hun verlichting snel aan te passen aan hun behoeften en voorkeuren.

Connected by WiZ

Het feit dat de WiZ NFC-tags compatibel zijn met alle Connected by WiZ producten en werken met de WiZ-app, maakt de integratie naadloos en biedt een uitgebreide controle over het WiZ ecosysteem.

De WiZ NFC-tags een handige toevoeging voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige en snelle manier om hun WiZ lampen te bedienen en aan te passen aan verschillende scenario’s. De combinatie van gebruiksgemak, personalisatie en brede compatibiliteit maakt deze NFC-tags een ‘slimme’ investering voor je lichtbediening in huis.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Nederlanders houden graag zelf controle over hun online veiligheid

Vijf trends die het zakelijke landschap in 2024 bepalen