in ,

Signify breidt het WiZ smart lighting portfolio verder uit met een reeks slimme, decoratieve producten voor binnen en buiten.

Signify kondigt een reeks nieuwe decoratieve slimme verlichtingsproducten aan waarmee het huidige WiZ smart lighting assortiment verder wordt uitgebreid.

De nieuwe soorten slimme lampen – bestaande uit plafondarmaturen, lichtstrips, filamentlampen en buitenverlichting – brengen zowel levendige kleuren als de perfecte tinten wit licht, zodat je de sfeer van het licht op elk moment kunt afstemmen. De nieuwe producten zijn verkrijgbaar vanaf 23 juni 2023.

 • Maak kennis met de eerste WiZ full-color dimbare LED-filamentlampen met de vintage look van een gloeilamp
 • Geef je verlichting zelf vorm met de buigbare WiZ Neon flex lichtstrip, waarmee je prachtige vormen kan creëren die passen bij je persoonlijkheid en je interieur
 • Breid je tuinverlichting verder uit met de eerste WiZ tuinpaal: de ELPAS Bollard.

Geef je verlichting zelf vorm

Haal de creatieve kant in jezelf naar boven met de Neon flex strip waarmee je een prachtig lichtdecor kan ontwerpen als een echte blikvanger in je interieur. De lichtstrip is 3 meter lang, eenvoudig te buigen in een vorm naar keuze en gemakkelijk te installeren aan de muur met bijgeleverde bevestigingsbeugels. Je kan kiezen uit 1 van de 16 miljoen kleuren of lichtscènes, waarbij de kleur continu verandert over je hele strip! Dit product brengt meer persoonlijkheid in je interieur en is de perfecte sfeermaker voor elke gelegenheid.

Onze nieuwste reeks WiZ-innovaties breidt de mogelijkheden van onze consumenten uit als het gaat om het creëren van de perfecte lichtsfeer in hun hele huis, samen met de WiZ gebruiksvriendelijke en veelzijdige app

De juiste sfeer van vloer tot plafond

De nieuwe full color filamentlampen geven elk interieur een vleugje vintage. Zelfs als ze niet branden, zien ze er geweldig uit met een vintage look en gebogen filamentontwerp, maar de echte magie gebeurt wanneer je ze inschakelt. Deze dimbare transparante lampen laten je ruimte baden in alle kleuren van de regenboog en elke tint wit van warm tot koel licht. Ze zijn verkrijgbaar in 3 vormen: een standaard peervorm, een edison of een globe. Voeg een klassiek, decoratief tintje toe aan je interieur maar profiteer wel van de energiebesparende voordelen van LED. Allen bestuurbaar met behulp van de WiZ-app, WiZ-afstandsbediening of je stem.

De SuperSlim WiZ plafondarmatuur past in elke woning dankzij een minimaal strak ontwerp. Het is verkrijgbaar in zwart en wit en in twee maten. Met keuze uit 16 miljoen kleuren is het de perfecte optie voor een geïntegreerde look tegen het plafond.

Neem het feest mee naar buiten

Ook het WiZ-buitenassortiment krijgt er een nieuw product bij. Met de toevoeging van de ELPAS tuinpaal biedt WiZ vanaf nu een compleet en breed portfolio van buitenproducten waaronder een WiZ-lichtsnoer, grondspots, ELPAS-wandlampen en nu dus ook de ELPAS-tuinpaal om uw tuin te verfraaien met kleurrijk licht. De nieuwe modern ogende ELPAS-tuinpaal biedt fantastische kleuren voor alle buitengelegenheden, is weerbestendig en perfect voor gebruik buitenshuis. De installatie is eenvoudig; Je hoeft hem alleen maar aan te sluiten en te spelen met de verschillende mogelijkheden, veilig, en met miljoenen kleuren en talloze dynamische lichtscènes.

Caroline Yap, Head of Product Management Hardware, zegt: “Onze nieuwste reeks WiZ-innovaties breidt de mogelijkheden van onze consumenten uit als het gaat om het creëren van de perfecte lichtsfeer in hun hele huis, samen met de WiZ gebruiksvriendelijke en veelzijdige app. Of het nu binnen of buiten is, er is geen limiet aan creativiteit met het WiZ-ecosysteem.”

Beschikbaarheid

 • Full color filamentlamp
  – Standaard peervorm: EUR 29.99
  – Edison: EUR 32,99
  – Globe: EUR 34,99
 • SuperSlim plafondarmatuur
  – EUR 129.99 (22W)
  – EUR 169.99 (32W)
 • Neon flex lichtstrip
  – EUR 99.99
 • ELPAS tuinpaal
  – EUR EUR 144.99 (starter kit)
  – EUR 114.99 (uitbreidingset)

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

AGON by AOC introduceert de AG405UXC; een 40-inch ultrawide-monitor met een verversingssnelheid van 144Hz

Dell presenteert nieuwe Alienware en Dell Gaming Monitors