in ,

WiZ breidt portfolio verder uit en lanceert ‘Music Sync’-functie

Signify introduceert nieuwe producten en een Music Sync-functie als aanvulling op het WiZ-slimme verlichtingssysteem. Met deze nieuwe functie kan je de verlichting van helderheid en kleur laten veranderen op het ritme van muziek.

Daarnaast wordt het WiZ-assortiment uitgebreid met een nieuwe LED-strips, een slimme lichtslinger voor binnen en buiten, een slimme buitencamera, een draaischakelaar en een serie glazen GU10-lampen.

LED-strips om je huis te transformeren

Met de nieuwe WiZ LED-strips, verkrijgbaar in lengtes van 4 tot 30 meter, kan je mooie lichtaccenten leggen in elke ruimte in huis. Alle strips kunnen op maat worden geknipt, bijvoorbeeld boven een aanrecht, in een kleedkamer of badkamer. Met miljoenen kleuren en statische en dynamische scènes brengen de strips onmiddellijk de gepaste sfeer in elke ruimte – of het nu gaat om dagelijkse verlichting en sfeerverlichting of om een speciale gebeurtenis. Bovendien kunnen sommige LED-strips dankzij de RGBIC-LEDs met meerdere kleuren tegelijk een dynamische effecten weergeven. Dit product is het perfecte accessoire in huis en zet meteen de juiste toon voor elke gelegenheid.

Daarnaast komt er ook een nieuwe variant van de WiZ LED Neon Flex. Deze LED Neon Flex RGBIC strip, verkrijgbaar in 5 en 10 meter, is langer, energiezuiniger, duurzamer en flexibeler. De strip is eenvoudig te buigen in een vorm naar keuze en gemakkelijk te installeren aan de muur. Romantiek in de slaapkamer, een speels accent in de kinderkamer, een trendy statement in je werkruimte of gewoon je eigen wereldje creëren? De vorm- en kleurmogelijkheden van de nieuwe WiZ Neon Flex strip zijn eindeloos!

De LED-strips kunnen niet alleen worden bediend via app of stem, maar ook met slimme accessoires zoals de Smart Button en de nieuwe Slimme Draaischakelaar. Zo kan iedereen die bij je thuiskomt eenvoudig de lichtinstellingen veranderen zonder dat je jouw smartphone hoeft te gebruiken. Maak gebruik van alle slimme WiZ-functies en stel in dat je LED-strips op specifieke tijden aan- of uitgaan, of activeer de exclusieve WiZ SpaceSenseTM- functie waarmee de verlichting wordt geactiveerd door beweging. Tot slot zijn alle LED-strips compatibel met Matter, wat betekent dat gebruikers ze kunnen bedienen met elk gewenst smart home platform zoals Apple Home, Google Home of Amazon Alexa.

Laat WiZ dansen op muziek

Gebruikers kunnen al hun lampen die werken met het WiZ-systeem (dus ook Philips Smart LED) nu zo instellen dat de helderheid en kleur verandert op het ritme van de muziek. De nieuwe Music Sync functie maakt gebruik van de microfoon op jouw telefoon of tablet om muziek te detecteren en de verlichting te laten knipperen, oplichten en van kleur te laten veranderen op het ritme van de muziek. Je kan kiezen uit de 9 vooraf ontworpen kleurenpaletten in de WiZ-app en hun lampen door de kleuren laten lopen. Of je nu een feestje hebt met vrienden of geniet van een ontspannen avondje alleen, je kan de WiZ-lampen aanzetten en elke kamer vullen met dynamische lichteffecten die meedansen op jouw favoriete muziek. Je kan zoveel lampen aan de Music Sync-zone toevoegen als je wil, zolang ze maar allemaal verbonden zijn met hetzelfde Wi-Fi-netwerk.

“Als wereldwijd toonaangevend merk voor Wi-Fi-verlichting is het ons doel om verlichting van de hoogste kwaliteit te leveren waarmee gebruikers elke ruimte kunnen verbeteren en transformeren. Met ons uitgebreide assortiment LED-strips bieden we een eenvoudig te installeren oplossing waarmee gebruikers hun creativiteit de vrije loop kunnen laten en de verlichting kunnen aanpassen aan hun unieke individuele smaak. De toevoeging van de Music Sync-functie aan alle WiZ-lampen zal WiZ-consumenten een nog leukere en aangenamere ervaring bieden.” – Maikel Klomp, business leader van WiZ Connected.

Slimme buitencamera voor een veilig gevoel

Het WiZ Home Monitoring-systeem wordt ook verder uitgebreid met een nieuwe slimme buitencamera. Het WiZ Home Monitoring-systeem combineert slimme verlichting, een camera en bewegingsdetectie en biedt nu nog meer mogelijkheden om je huis te beveiligen. Dankzij de live videobeelden en notificaties via de app kun je je huis altijd in de gaten houden. En zelfs de donkere nacht heeft geen geheimen meer dankzij het infrarood nachtzicht. De WiZ-app houdt je altijd op de hoogte via live meldingen die je laten weten of de camera iets heeft gezien of gehoord. De camera heeft ook een terugspreekfunctie waardoor je kan communiceren met de persoon die voor je deur staat, bijvoorbeeld om ze te zeggen waar ze het pakketje moeten neerzetten. Ook kun je een lichtalarm activeren waarbij al je WiZ-lampen rood (of eender welke andere kleur) beginnen te knipperen om zo de aandacht te trekken en ongewenste gasten af te schrikken.

Slimme lampen en accessoires voor meer dagelijks gemak

De nieuwe WiZ Slimme Lichtslinger is 20 meter lang en bevat 160 mini-LED-lampjes waarmee je sprankelende, levendige kleuren met verloop kan creëren. Het is een perfecte aanvulling op een kinderkamer, balkon of kerstboom. Je kan kiezen uit meer dan 30 vooraf ingestelde statische en dynamische scènes in de WiZ-app, zoals Haardvuur, Oceaan en Party, om je huis te laten sprankelen met gezellige en magische kleuren die passen bij elk seizoen of moment.
Ook nieuw is de WiZ Slimme Draaischakelaar waarmee je jouw slimme verlichting kan bedienen op een vertrouwde manier. Deze schakelaar heeft een draaiknop waardoor je de verlichting eenvoudig kan dimmen door gewoon aan de knop te draaien waardoor je dezelfde soepele dimervaring krijgt als met een klassieke dimmer aan de muur. Op het vierkante paneel kan je vier lichtscènes activeren die je zelf kan instellen in de WiZ-app. De schakelaar is oplaadbaar met een USB-kabel en draagbaar, zodat je hem gemakkelijk aan de muur kan hangen of gewoon op tafel kan leggen. Hij kan meerdere WiZ-lampen bedienen binnen een bereik van 15 meter en werkt zelfs als de Wi-Fi thuis tijdelijk is uitgeschakeld.

Tot slot lanceert WiZ een nieuwe serie glazen GU10-lampen. Deze zien er klassiek uit en voelen vertrouwd aan, terwijl het een compromisloze lichtkwaliteit en mogelijkheden voor kleurmenging biedt.

Ga voor meer informatie over de nieuwste WiZ-producten en app-functies naar wizconnected.com/nl-nl

Beschikbaarheid

Producten verkrijgbaar vanaf 18 juni 2024:

  • Slimme LED-Strip – RGB – 15m EUR 39.99/ 30m EUR 49.99
  • Slimme LED Strip – RGBIC – 5m EUR 29.99/ 10m EUR 47.99/ 20m EUR 72.99
  • Slimme lamp – Full Color Glass GU10 – EUR 15.99 (1pk)/ EUR 29.99 (2pk)
  • Slimme lamp – Tunable White Glass GU10 – EUR 12.99 (1pk)/ EUR 24.99 (2pk)
  • Slimme lichtslinger RGBIC – 20m EUR 99.99
  • Slimme draaischakelaar – EUR 27.99
  • Slimme buitencamera – EUR 129.99

Producten beschikbaar vanaf september 2024

  • Slimme LED Strip – RGB – 4m EUR 24.99/ 5m EUR 27.99/ 10m EUR 29.99
  • Slimme LED Neon Flex Strip – RGBIC – 5m – EUR 84.99/ 10m – EUR 159.99

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Online bestedingen van Nederlandse consumenten in China zijn in het eerste kwartaal van 2024 bijna verdubbeld

Philips kondigt de 49B2U6903CH aan; een gloednieuwe monitor met Autoframing-webcam, Thunderbolt 4-poort en Busylight-functie