in ,

Signify lanceert uniek Home Monitoring-systeem voor WiZ.

Een uniek Home Monitoring-systeem dat verlichting en bewegingsdetectie combineert om je thuis veiliger te doen voelen.

Maak kennis met de eerste WiZ Indoor Camera waarmee je live kan zien wat er in je huis gebeurt.
Het WiZ Home Monitoring-systeem combineert verlichting, een camera inclusief nachtzicht, SpaceSence-bewegingsdetectietechnologie en lichtalarmen om ongewenste bezoekers op te merken en af te schrikken.

Eindhoven, Nederland. Signify (Euronext: LIGHT), de wereldleider in verlichting, lanceert een uniek Home Monitoring-systeem binnen het bestaande WiZ-systeem dat verlichting en beveiliging naadloos combineert om consumenten te helpen zich thuis veilig en comfortabel te voelen. Dat doet het bedrijf vanuit het inzicht dat verlichting een van de meest effectieve manieren is om potentiële indringers te ontmoedigen. Concreet breidt Signify het bestaande slimme WiZ-verlichtingssysteem uit met enkele nieuwe Home Monitoring-functies in de app én de eerste WiZ Indoor camera waarmee je live kan controleren en zien wat er in je huis gebeurt, ook wanneer je niet thuis bent.

Voel je veiliger thuis

Hoe werkt dat dan precies? Stel je voor – bij vertrek op vakantie schakel je de vakantiemodus in de Wiz-app in. Wordt er beweging gedetecteerd, dan knipperen je WiZ-lampen binnen en buiten. Zo zien ook je buren dat er ongewenste activiteit is bij jouw thuis. De gedetecteerde beweging activeert onmiddellijk een melding op je telefoon. Jij kan dan direct de realtime weergave van je huis in de WiZ-app controleren, evenals eerder opgenomen beelden in het activiteitenoverzicht. Het WiZ Home Monitoring-systeem combineert licht en bewegingsdetectie in één geïntegreerd slim systeem om ongewenste bezoekers op te merken en af te schrikken.

“We weten dat licht een ongelooflijk belangrijke rol speelt om ons veilig te laten voelen in ons eigen huis, ook als we er niet zijn. Tal van consumenten laten een lampje branden wanneer ze uit huis zijn. Voortbouwend op onze expertise op het gebied van verlichting, heeft WiZ de eerste volledig geïntegreerde smart home-bewakingsoplossing samengesteld die naadloos de mogelijkheden van slimme lampen, SpaceSense bewegingsdetectie en camera’s combineert.”

Danny Lousberg
Hoofd Software Product Management WiZ

Licht en bewegingsdetectie om indringers af te schrikken

Activeer het beveilingssysteem eenvoudig in de WiZ-app met één druk op de knop wanneer je het huis verlaat of gaat slapen. Je kiest zelf of je het activeert voor je hele huis of alleen in bepaalde gedeeltes van je woning. Dankzij de recent geïntroduceerde SpaceSense-bewegingsdetectietechnologie werkt elke compatibele WiZ-lamp als een bewegingssensor. Met de nieuwe Home Monitoring functies in de app, kan je vanaf nu een melding ontvangen zodra er onverwachte activiteiten in je huis gedetecteerd worden. Je bepaalt zelf hoe de lichten reageren wanneer er beweging wordt gedetecteerd: laat ze feller branden, flitsen, of levendige kleuren weergeven; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Nieuw in de app is ook de functie die je aanwezigheid nabootst. Op verschillende willekeurige tijdstippen gaan de lichten in huis automatisch aan en uit om de indruk te wekken dat er iemand thuis is. Zelfs als je niet thuis bent, dragen WiZ-lampen bij je huis te beveiligen.

WiZ Indoor Camera houdt een oogje in het zeil

Maar er is meer dan dat. Een belangrijk nieuw element van het Home Monitoring-systeem is de toevoeging van de WiZ Indoor Camera. Hiermee kan je te allen tijde controleren en zien wat er in je huis gebeurt. Je ontvangt een melding zodra er verdachte bewegingen of geluiden gedetecteerd worden, zoals bijvoorbeeld brekende ramen of brand- of rookalarmgeluiden. In de WiZ-app kan je via de live beelden zien wat er aan de hand is, ook wanneer het donker is.

Nachtzicht wordt automatisch ingeschakeld wanneer het lichtniveau laag genoeg is, met behulp van infrarood om de ruimte te verlichten, zodat je geen enkel detail mist. De terugspreekfunctie, de brede kijkhoek van 120 graden, een op beeld gebaseerde bewegingsdetectie, full HD-beeldkwaliteit en SD-kaartsleuf maken deze camera uiterst geschikt om een oogje in het zeil te houden.

Wil je nóg meer functies? Dan biedt WiZ ook een optionele abonnementsservice aan waarmee je onder andere de beelden tot maximaal 30 dagen in de Cloud kan opslaan of handmatig een opname kan starten terwijl de WiZ-camera streamt. Zijn er bepaalde zones die je liever niet in beeld hebt? Dan heb je de mogelijkheid om privacy zones aan te duiden in bepaalde delen van de kamer.

Wie nog geen WiZ-lampen in huis heeft, kan kiezen voor de WiZ Home Monitoring-starterkit. Deze startersset bestaat uit de nieuwe WiZ Indoor Camera en een set van 3 gekleurde WiZ-lampen waardoor het super eenvoudig is om aan de slag te gaan.

De bekroonde SpaceSense -technologie in combinatie met de nieuwe WiZ Indoor camera maakt het WiZ smart ecosysteem één van de meest uitgebreide slimme systemen dat nu ook volledige beveiliging voor je hele huis biedt.

Beschikbaarheid

  • WiZ Indoor Camera (beschikbaar vanaf 12-06-2023) | EUR 89.99
  • WiZ Home Monitoring Starter Kit (beschikbaar vanaf 23-06-2023) | EUR 159.99

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

‘Consument loopt risico op in huis halen van onveilige producten door dropshipping’

Primeur: Gigantische VR-ervaring maakt debuut in het Rabo esports Stadion