in

Canon breidt EOS-lijn uit en introduceert twee nieuwe RF F2.8L lenzen

Canon breidt EOS-lijn uit met nieuwe systeem- en DSLR-camera voor een nog hogere opnamesnelheid en ongelooflijke resolutie. Canon Europe maakt vandaag de introductie bekend van twee hoge snelheid en hoge beeldresolutie camera’s – een DSLR-model en een systeemcamera – die zijn ontworpen om de vaardigheden van enthousiaste fotografen naar het volgende niveau te brengen.

Canon heeft voor elk type gebruiker een camera. Zo is de EOS 90D een snelle en betrouwbare DSLR, met een vertrouwde, robuuste body die perfect is voor sport- en natuurfotografen. Voor het dagelijks leven is er de EOS M6 Mark II, een compacte, maar krachtige systeemcamera die prachtige scherpe beelden levert – ideaal voor fotografen die onderweg zijn. Naast de twee nieuwe Canon RF-lenzen die vandaag zijn geïntroduceerd, bouwen deze twee snelle cameramodellen voort op Canon’s populaire EOS 80D DSLR-camera en EOS M6 systeemcamera om fotografieliefhebbers voldoende keuze te bieden binnen de EOS-productlijn.

Canon introduceert twee nieuwe RF F2.8L lenzen

Canon Europe, marktleider op het gebied van camera- en lensproductie, vergroot vandaag haar betrokkenheid bij de RF-lensserie met de introductie van de RF 15-35mm F2.8L IS USM en RF 24-70mm F2.8L IS USM. Deze lenzen die worden ondersteund door Canon Ambassador Ulla Lohmann, een veelvuldig onderscheiden documentaire-, expeditie- en avonturenfotograaf, vormen samen met de RF 70-200mm F2.8L IS USM die later dit jaar op de markt wordt gebracht de F2.8L ‘trinity’-serie voor Canon’s RF-vatting. De RF 24-70mm F2.8L IS USM voldoet aan de eisen van professionals en is de perfecte, hoogwaardige standaardzoomlens. De RF 15-35mm F2.8L IS USM is Canon’s krachtigste groothoeklens voor het EOS R-systeem, terwijl de RF 70-200mm F2.8L IS USM een supercompacte telezoomlens met een snel diafragma is.

Samen vormen ze drie essentiële onderdelen in de kitbag van zowel professionals als enthousiaste fotografieliefhebbers. De lenzen combineren hoge optische prestaties, een snel diafragma en beeldstabilisatie. Daarmee stellen ze fotografen en videografen in staat hoogwaardige foto’s en bewegende content vast te leggen in alle genres – van landschaps- en architectuurfotografie tot portret-, natuur- en sportfotografie, en media.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

In drie stappen naar een betere retourverwerking

De nieuwe Karbon 700 van Logic Supply is ontworpen voor high-performance edge gegevensverwerking in elke omgeving.