in

Stap in de creatieve wereld van EOS R: Canon introduceert de compacte full frame EOS RP

Canon Europe introduceert vandaag de EOS RP – een kleine, lichte en praktische spiegelloze camera voor serieuze amateurfotografen die op zoek zijn naar het volgende, hogere niveau in Canon’s revolutionaire EOS R-systeem.

De EOS RP is ideaal voor reis-, landschaps- en portretfotografie en videoregistratie. Dit nieuwe model biedt meer mogelijkheden en brengt alle voordelen van het EOS R-systeem binnen handbereik, waaronder ’s werelds snelste autofocus. Als kleinste en lichtste full frame Canon-camera met verwisselbare lens tot nu toe, zorgt de EOS RP voor de perfecte combinatie van functionaliteit en gebruiksgemak met een indrukwekkende beeldkwaliteit. Met de EOS RP kunnen foto- en videografen het volledige Canon-portfolio aan RF-, EF- en EF-S-lenzen verkennen en gebruiken.

Prijs en beschikbaarheid

De Canon EOS RP Body is vanaf eind februari 2019 verkrijgbaar voor een adviesprijs van €1.519,99. De verkoopadviesprijs van de EOS RP kit inclusief de RF 24-105mm f/4L IS USM bedraagt €2.539,99. Bij beide wordt de EF-EOS R mount adapter tijdelijk gratis meegeleverd. De Extension Grip EG-E1 die tevens vandaag wordt gelanceerd, heeft een consumentenadviesprijs van €80,49 en is ook vanaf eind februari verkrijgbaar.

Canon RF-lenzen

Canon Europe kondigt tevens vandaag de ontwikkeling aan van zes full frame lenzen die in 2019 op de markt worden gebracht ter gelegenheid van de productiemijlpaal van 140 miljoen EF- en RF-lenzen. Deze combinatie van het innovatieve EOS R-systeem en het bestaande portfolio RF-lenzen herdefinieert de mogelijkheden bij fotografie en videografie – gebruikers beschikken over de tools om hun vaardigheden te verbeteren en – zonder beperkingen – creatief te fotograferen en filmen.
Ga voor meer informatie over het EOS R-systeem en Canon’s onverminderde betrokkenheid bij de RF-vatting naar https://www.canon.nl/cameras/eos-r-system/.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Een op vijf Nederlanders: “Als je echt van je partner houdt, geef je geen goedkoop cadeau”

Samsung onthult volledige 2019 QLED TV line-up tijdens European Forum in Portugal