in

De nieuwe Karbon 700 van Logic Supply is ontworpen voor high-performance edge gegevensverwerking in elke omgeving.

Karbon 700 is bestand tegen extreme temperaturen, stof, vuil, en schok en vibratie. Hij is hiermee gemaakt voor high-performance IoT edge-verwerking in zware industriële omgevingen, afgezonderde installaties en in voertuigen.

Wereldwijd fabrikant van industriële en IoT computerhardware, Logic Supply
(www.logicsupply.com), heeft de prestatiegerichte Karbon 700 rugged computer onthuld. Karbon 700 is ontworpen voor betrouwbaarheid in uitdagende omgevingen. Het systeem kan onder andere worden ingezet als datalogger, NVR of edge-apparaat in zware industriële omgevingen, installaties in voertuigen of externe installaties in de fabricage-, beveiliging- en energiemanagementindustrie.

De edge blijft zich verder uitbreiden vanuit het datacenter en stelt hiermee steeds hogere en uitdagende omgevingseisen aan de hardware

“De edge blijft zich verder uitbreiden vanuit het datacenter en stelt hiermee steeds hogere en uitdagende omgevingseisen aan de hardware,” zegt Murat Erdogan, VP of Products bij Logic Supply. ”Engineers en projectmanagers die oplossingen creëren die zowel significante rekenkracht als extreme betrouwbaarheid vereisen, worden vaak geconfronteerd met moeilijke beslissingen om kosten, functies, prestaties en betrouwbaarheid in evenwicht te houden. We hebben Karbon 700 gecreëerd om deze uitdagingen aan te gaan en zo enorme rekenkracht naar de edge te brengen, zonder in te leveren op functies of betrouwbaarheid.”

Om betrouwbaarheid in extreme omstandigheden te garanderen, is de Karbon 700 getest volgens de MIL-STD-810G normen om schade door schokken en trillingen te weerstaan. Het systeem voldoet ook aan UNECE Reg. 10 E-mark voor voertuigen en EN50155 rolling stock standaarden. Hij functioneert in omgevingstemperaturen van -40° tot 70°C en is uitgerust met ontstekingsherkenning en andere functies voor energiebeheer in voertuigen.

Karbon 700 kan worden geconfigureerd met een reeks aan Intel® processors van de 9e generatie, waaronder Core i7 of Xeon CPU’s. Optionele, dedicated GPU-mogelijkheden bieden geavanceerde grafische verwerking, terwijl de geïntegreerde CAN bus en configureerbare DIO het systeem een scala aan interface- en besturingsmogelijkheden geven. Draadloze connectiviteit is beschikbaar via Wi-Fi/Bluetooth, CAT M1 of 4G LTE. Extra uitbreidingen zoals VPU via Intel Movidius of aanvullende I/O kunnen worden toegevoegd met behulp van Logic Supply’s gepatenteerde ModBay™. Deze maakt flexibele uitbreiding mogelijk om aan specifieke toepassingsvereisten te voldoen.

“Geen enkele IoT implementatie is hetzelfde. ModBay geeft ons de mogelijkheid om Karbon 700 aan elke toepassing aan te passen,” zegt Maxx Garrison, Logic Supply’s Product Manager, verantwoordelijk voor de Rugged productlijn van het bedrijf. “We hebben deze technologie ontwikkeld om ons de flexibiliteit te geven bij het ontwerpen van oplossingen voor zowel huidige als toekomstige klantuitdagingen. Door ModBay te combineren met ons eigen moederbordontwerp kan Karbon 700 gebruikmaken van indrukwekkende rekenkracht, installatieflexibiliteit en een reeks onboard- en optionele functies om innovatie te stimuleren; waar dan ook.”

Er zijn twee modellen van de Karbon 700 zijn beschikbaar: de K700-SE en de K700-X2. Deze laatste voegt twee PCIe-slots toe en ondersteuning voor een reeks full-size dedicated grafische kaarten.

In aanvulling op dit brede scala aan hardwareconfiguraties, kan Karbon 700 ook worden aangevuld met Logic Supply’s suite van OEM-services. Het systeem kan op maat worden gemaakt met eigen logo’s en branding, en vooraf worden geïnstalleerd met clientsoftware. Indien nodig zijn aanvullende, applicatiespecifieke testmethodes beschikbaar en biedt de fulfillment service van het bedrijf opties voor drop-shipment en white label boxing voor OEM’s en softwarebedrijven die hun klanten een volledige productoplossing willen bieden.

Volledige specificaties, configuratieopties en prijzen zijn beschikbaar op
www.logicsupply.com/nl-nl/k700-se/ en www.logicsupply.com/nl-nl/k700-x2/. Voor meer informatie over aanpassingsopties, specifieke projecten, of additionele OEM-services, neem je contact op met een Logic Supply Solution Specialist via info@logicsupply.com , of bel +31 88 5200 700.

Karbon 700 maakt zijn publieke debuut op de Global Security Exchange show in Chicago, van 8-12 september, waar het systeem gedemonstreerd wordt met Intelligent Video Analytics Recorder (IVAR™) software van Gorilla Technology. Tevens komt Karbon 700 in actie op de Inductive Automation Ignition Community Conference, van 17-19 september in Folsom, Californië.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Canon breidt EOS-lijn uit en introduceert twee nieuwe RF F2.8L lenzen

Denon introduceert twee hoogwaardige soundbars met HEOS multiroom