in

Logic Supply lanceert industriële fanless NUC met nieuwste Intel Dawson Canyon moederbord

Logic Supply’s nieuwe ML100G-31 brengt 7e generatie Kaby Lake processoren naar ‘zakformaat’ computer – Al meer dan 14 jaar ontwikkelt Logic Supply hoogst betrouwbare hardware voor veeleisende toepassingen. Het bedrijf was bij de introductie van Intel’s Next Unit of Computing (NUC) moederbord al pionier in het gebruik ervan in industriële pc’s.

Vandaag kondigt Logic Supply zijn nieuwste editie van de fanless NUC aan: de ML100G-31. Dit gloednieuwe systeem in een uitbreiding op Logic Supply’s ML100 serie en is uitgerust met Intel’s nieuwste Dawson Canyon NUC-moederbord, dat het gebruik van 7e generatie Core i-processoren in een behuizing ter grootte van de handpalm mogelijk maakt.

“We waren erg enthousiast toen Logic Supply jaren geleden als een van de eerste bedrijven een industrieel Intel NUC-systeem ontwikkelde.” zegt Joel Christensen, General Manager Systems Product Group van de Intel Corporation. “Sindsdien heeft de industrie de NUC in vele industriële applicaties geïntegreerd vanwege zijn prestaties, betrouwbaarheid en formaat. Logic Supply heeft zichzelf op de kaart gezet met toonaangevende industriële oplossingen binnen de markt van fanless NUC’s.”

“We waren erg enthousiast toen Logic Supply jaren geleden als een van de eerste bedrijven een industrieel Intel NUC-systeem ontwikkelde.”

De volledig vernieuwde ML100G-31 biedt een breed scala aan (vernieuwde) functies. Zo is de nieuwe Kaby Lake Core i3 processor te benchmarken op een vergelijkbare performance als de vorige generatie i5, onder een gelijk energieverbruik. De Dawson Canyon industriële NUC wordt binnenkort tevens 4G-compatible, waarmee het de eerste commerciële NUC is die wereldwijd mobiel internet over het 4G-netwerk ondersteunt. Meer upgrades zijn onder andere te vinden in de laatste Intel HD Graphics chipset die dual display en 4K ondersteunt, evenals opties voor het toevoegen van speciale I/O zoals DIO en een terminal block voor de voeding.

Als het vierde lid van de ML100-familie, gebruikt ook de ML100G-31 Logic Supply’s bewezen HardShell Fanless technologie om het systeem passief te koelen. Hierdoor is de NUC uiterst betrouwbaar en geschikt voor gebruik in uitdagende omgevingen binnen een breed spectrum aan toepassingen: van productie en (industriële) automatisering, tot digital signage, logistiek en zelfs mobiele (camera-)beveiliging.

Voor meer informatie, uitgebreide specificaties of om de NUC direct online configureren, ga je naar www.logicsupply.com/ml100g-31. Je kunt ook direct contact opnemen met een Logic Supply Solution Specialist via +31 (0)85 2733760.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

De Sint heeft niet goed naar je cadeauwensen geluisterd, wat nu?

Zijn wearables het volgende grote doelwit voor cyberaanvallen?