in

Logic Supply biedt nu een fanless NUC aan met de 8ste generatie Intel Core i7 CPU’s (Kaby Lake)

De meest compacte, i7-powered fanless NUC, Logic Supply’s ML100G-31, is ontworpen rondom een Intel Dawson Canyon bord en maakt gebruik van de veelbesproken Hardshell™ fanless technologie om ongeëvenaarde thermische prestaties te leveren.

Als oplossing voor de toenemende vraag naar meer rekenkracht bij edge computing, hebben de hardwarespecialisten van Logic Supply (www.logicsupply.com/nl-nl/) de kleinste fanless en ventless NUC met een 8ste generatie Intel® Core™ i7 processor ontwikkelt. Deze nieuwste ML100G-31 is onderdeel van de ML100 serie van het bedrijf. Hij biedt een solid state, passief gekoelde behuizing die ontworpen is voor betrouwbaarheid in veeleisende omgevingen. Met een omvang van slechts 142 x 62 x 107 mm maakt dit hem de kleinste Intel Kaby Lake i7 pc op de markt.

“We willen gebruikers graag voorzien van de juiste hardware-oplossing, ongeacht de taak die deze moet vervullen.”

“Er is een ongelooflijk divers en groeiend aantal toepassingen die exacte eisen stellen aan de pc, zoals een compacte omvang, goede prestaties en extreem hoge betrouwbaarheid,” aldus Murat Erdogan, VP of Products bij Logic Supply. “We willen gebruikers graag voorzien van de juiste hardware-oplossing, ongeacht de taak die deze moet vervullen. Een i7 fanless NUC was een van de opties die het meest gevraagd werd door onze klanten. Ons team heeft hard gewerkt om de uitdagingen op het gebied van thermische beperkingen te overwinnen, en we kijken ernaar uit om te zien wat onze klanten met deze nieuwe innovatie kunnen maken.”

Logic Supply heeft, ondersteund door Intel’s Thermal Design lab, een unieke heatsink voor het NUC717DNBE moederbord met een quad-core i7-8650U Kaby Lake CPU ontwikkeld. Ook hebben ze met Intel samengewerkt om een levenscyclus van 5 jaar te garanderen voor dit systeem, zodat industriële klanten op het platform kunnen standaardiseren.

De ML100 kan de processor en andere interne componenten koelen dankzij Logic Supply’s bewezen Hardshell™ fanless technologie. Door het gebruik van unieke externe vinnen en de speciaal ontworpen heatsink is het systeem in staat om de optimale temperatuur te behouden, zonder daarbij een ventilator nodig te hebben. Het verwijderen van de ventilator verhoogt de betrouwbaarheid en maakt het mogelijk om de pc te gebruiken in uitdagende omgevingen. Hierdoor kan de pc onder andere toegepast worden in industriële digital signage en logistiek, en in beveiliging of surveillance op afstand.

“De proliferatie van cloud computing brengt een behoefte aan verbeterde rekenkracht aan de edge met zich mee,” aldus Joel Christensen, General Manager Systems Product Group van de Intel Corporation. “Het hebben van een Intel Core i7 processor als optie in een compact, volledig solid state device zoals de Logic Supply ML100, zorgt voor een uitstekende flexibiliteit in installatie en toepassing, terwijl gebruik van bandbreedte en vertraging in verwerking worden beperkt.”

De nieuwe Intel Core i7 processor als optie in de ML100G-31 wordt beschikbaar naast de Core i3 en Core i5 in Logic Supply’s huidige ML100 serie industriële IoT pc’s. Het systeem kan geconfigureerd worden met 32 GB RAM-geheugen en 1 TB aan M.2 opslag. Ook heeft het 4 USB 3.0-poorten, 2 HDMI-poorten met ondersteuning voor dual-4K output, een Gb LAN en een optionele COM-poort voor het aansluiten van legacy apparatuur. Voor het besturingssysteem kan gekozen worden uit Windows of Linux Ubuntu.

De ML100G-31 met Core i7 processor zal voor het eerst te zien zijn op de IMTS 2018 van 10 tot 15 september in Chicago. Het systeem zal worden gedemonstreerd op de stand van Logic Supply (#134119) waar het een robotarm en 3D-vision systeem van Robotic Vision Technologies Inc. aanstuurt (roboticvisiontech.com).

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Goede doelen maken kans op steun

DigiTip: Royole RoWrite Smart Writing Pad